Foto:
Foto:
Obafemi Martins je dosegel vse tri zadetke za Inter.

Abramovičevi vojaki so na Stamford Bridgeu v prvi polfinalni tekmi ligaškega pokala gostili četo Alexa Fergusona. Oba stratega sta na igrišče poslala najmočnejši postavi.



Povratna tekma bo čez 14 dni, finale pa 27. februarja v Cardiffu. V drugem polfinalu je Liverpool doma premagal Watford z 1:0.

Martins je v strašni formi
Osem italijanskih klubov je odigralo povratne tekme osmine finala pokala. Fiorentina je izločila Parmo (3:0, skupaj 5:0), Inter je premagal Bologno (3:1, skupaj 6:2), Milan ni imel težav s Palermom (2:0, skupaj 4:1), Sampdoria pa je napredovala kljub porazu proti Torinu (1:2, skupaj 3:2). Omeniti velja predvsem Obafemija Martinsa, ki je v dresu Interja proti Bologni dosegel vse tri zadetke. Preostali štirje pari bodo povratne tekme odigrali v četrtek.

V Franciji pa je bil na sporedu 20. krog državnega prvenstva. Državni prvak Lyon je z 2:0 ugnal Sochaux in na najboljši način kaznoval spodrsljaj Lilla, ki je že v torek doma izgubil proti Marseillu z 1:2. Razlika na vrhu lestvice je zdaj šest točk.