Slovenski nogometaši si stojijo ob strani. V dodatnih kvalifikacijah bodo še kako potrebovali tudi pomoč navijačev. Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden
Slovenski nogometaši si stojijo ob strani. V dodatnih kvalifikacijah bodo še kako potrebovali tudi pomoč navijačev. Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden
Seweryn Gancarczyk
Seweryn Gancarczyk je z avtogolom pokopal slovenske sanje. Foto: Reuters
Matjaž Kek
Matjaž Kek je odlično opravil delo na slovenski klopi. Zdaj ga čaka največji izziv - dodatne kvalifikacije. Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden
Marko Šuler
Marko Šuler je v San Marinu postavil izid tekme. Foto: Reuters
Mile Ačimovič in Igor E. Bergant
Mile Ačimovič je proti Ukrajini dosegel nepozabni zadetek s sredine igrišča. Foto: MMC RTV SLO

Bralci naše spletne strani ste pridno komentirali dogajanje iz San Marina in Chorzowa. Sledi izbor pregleda le nekaterih najbolj zanimivih.

korenjak
Pa kaj naj zdej to pomeni? A so dali Čehi Sanmarincem cel tovornjak redbulla?
Po živahnem začetku nogometašev San Marina.

zidar42
Poljaki so imeli eno prečko, je fajn iz nje sneg dol padel.
Če sneži, je očitno praktično zadeti prečko.

šurda
10 let za 10.000 Poljakov brezplačnih VIP-vstopnic za Planico, če izenačijo!
Recept, kako motivirati Poljake, da bi izenačili proti Slovaški.

erru
Škoda, ker v San Marinu ni snega ... Handanovič bi mel čas, da si ene dva snežaka naredi ...
Ko vratar nima dovolj pravega dela ...

pocakaj
No, bomo vsaj videli v dodatnih kvalifikacijah pravi obraz naše reprezentance, ko bomo imeli prvega PRAVEGA nasprotnika. Jaz še vedno trdim, da smo tako visoko samo zaradi slabe skupine.
Nekateri dvomijo o zasluženost drugega mesta Slovenije v kvalifikacijski skupini 3.

ptolomej
Ko je prišel Kek na selektorsko mesto, to je bilo leta 2007, bi se vsi smejali, da lahko že leta 2009 pridemo do dodatnih kvalifikacij za SP, zdaj, ko smo prišli, pa smo še žalostni, da nam ni uspelo direktno priti do tja. Vse čestitke Keku - že zdaj je naredil super veliko - s tako mlado reprezentanco. Bodimo optimistični, verjamemo, da bomo zmagali in potem šli na SP.
Slovenska reprezentanca je v zadnjem času naredila velik napredek.

melanholik
Malo je beden občutek, ko imaš pred seboj reprezentanco, ki si jo uspel dvakrat premagati, ampak je** ga, tako je, Slovaki so dobili tekme, ki so jih morali, nam je dvakrat spodrsnilo.
Slovaška gre na SP, izgubila je dvakrat - obakrat prav proti Sloveniji, ki mora še v dodatne kvalifikacije.

pepi70
Glejmo naprej. Zadnje 4 uradne tekme smo zmagali z razliko 13:0. San Marino jih je kasiral osem, Poljaki 3 in Slovaki 2. Izgubili smo samo z Angleži prijateljsko, a še to z 2:1, medtem ko so Hrvati par dni kasneje kasirali 5:1.

korenjak
Glejte, zdaj imamo še dodatne kvalifikacije. Če smo premagali Romunijo in Ukrajino, lahko premagamo kateregakoli. Nogometaši rabijo zdaj podporo ker so dosegli ZGODOVINSKI uspeh, ki se lahko še nadaljuje. Bi pa želel videti skalp Ronalda v LV.

biberkopf
In ko že govorite o tem "blesavem" vendar za Slovake srečnem golu, se spomnite s kakimi "blesavimi", vendar za Slovence srečnimi goli, je Slovenija premagala Ukrajino in Romunijo. Sreča je pač opoteča.
Spomin na "srečna" zadetka v dodatnih kvalifikacijah. Mile Ačimovič je proti Ukrajini zadel s skoraj sredine igrišča, Milan Osterc pa proti Romuniji globoko z leve strani.

fuj_plagiatorji
Sreča Slovakov gor ali dol, Slovenija je kvalifikacije izgubila s Severno Irsko. Poleg tega se moramo zavedati, da imamo v napadu hude probleme, edini resen napadalec je Novakovič.
Morda Sloveniji primanjkuje več raznovrstnosti v napadu?

LFC
Nehajte zabijati noža v hrbet, ko nas reprezentanca potrebuje ... In če še vedno mislite, da je 2. mesto neuspeh: mislim da bi Hrvati, Švedi, Madžari, Izraelci, Bolgari, Romuni, Škoti, Norvežani, Čehi, Poljaki, Avstrijci in ostali LUZERJI dali vse, da bi bili zdaj na NAŠEM mestu.
Marsikatera večja reprezentanca je ostala tudi brez dodatnih kvalifikacij.

rooney1979
Kljub evforiji, ki vlada v Sloveniji, upam da bo poštena prodaja vstopnic za dodatne kvalifikacije. Da ne bomo ponovno ostali brez vstopnic tisti, ki smo podpirali reprezentanco in hodili na tekme tudi, ko nam ni šlo. Na nekaj tekmah v Celju je bilo prav žalostno pogledati tribune, kako so samevale in ljudje niso hodili na tekme. Kajti reprezentanci in klubu je treba stati ob strani, ko so zmage in porazi seveda če si pravi navijač.
Vstopnice za dodatne kvalifikacije bodo gotovo vroče blago.