Nemanja Matić bo, kot vse kaže, kariero nadaljeval pri Manchester Unitedu. Foto: Reuters
Nemanja Matić bo, kot vse kaže, kariero nadaljeval pri Manchester Unitedu. Foto: Reuters

Gre za drugo okrepitev Rdečih vragov, potem ko je trener Jose Mourinho (iz Benfice) pripeljal švedskega osrednjega branilca Victorja Lindelofa. 28-letni Matić, ki naj bi po poročanju britanskih medijev zaslužil okrog 155 tisoč funtov tedensko, naj bi zdravniški preizkus opravil v naslednjih dneh, prestop pa lahko malce zavleče včerajšnja smrt Mourinhovega očeta, zaradi česar bo Mourinho odšel na pogreb na Portugalsko.

Matić, ki je v Srbiji igral za oba največja beograjska kluba (Crvena zvezda 2000-2004, Partizan 2004), je bil od januarja 2014 pri Chelseaju, kamor ga je za 21 milijonov funtov odškodnine pripeljal takratni trener Chelseaja Mourinho.

Frank de Boer trener Crystal Palacea
Crystal Palace je medtem na spletni strani predstavil novega trenerja. To je nekdanji nizozemski reprezentant Frank de Boer, ki je podpisal triletno pogodbo. Sedeminštiridesetletnik je nazadnje vodil Inter.

"Navdušen sem. To je zame velika čast. Klub je poznan po celem svetu in ima čustvene navijače. To je zame izjemna priložnost, komaj čakam, da začnem v Premier ligi," je povedal de Boer, ki je nasledil Sama Allardycea.