Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Olimpijske igre - Arhiv

1 2 3 4 5 6

Si želite kupiti posteljo Jaa Minga?

Olimpijske igre se lahko dobro iztržijo. Organizatorji bodo tako na dražbi prodali kar 20 milijonov različnih predmetov, povezanih z igrami.

Prestolnica pozdravila pekinške olimpijce

Dva dni po koncu iger 29. olimpijade je živahna Ljubljana pozdravila slovenske olimpijce z zlatim Primožem Kozmusom na čelu.

Kozmusov boj z mlini na veter?

Primož Kozmus je pri naslovu olimpijskega prvaka odprl vprašanje odnosa države do vrhunskih športnikov in predlagal pokojnino.

Na "Prešercu" poolimpijska zabava

Po olimpijskih igrah je čas za sprejeme in zabave. V torek bo športnike sprejel slovenski predsednik, zvečer bo zabava na Prešernovem trgu.

Šest nepozabnih zgodb iz Pekinga

Vsake olimpijske igre prinašajo nenavadne človeške zgodbe, ki se za vedno vpišejo v zgodovino. Za vas smo izbrali šest pekinških.

Pet slovenskih vrhuncev in šest grenkih trenutkov

Slovenci si bomo letošnje olimpijske igre zapomnili po petih medaljah in prvem zlatu v kraljici športov, nekateri pa so Peking zapustili zelo razočarani.

Nad igre v Pekingu padel zastor

Olimpijski ogenj v Pekingu je ugasnil, s čimer so se tudi simbolično končale 26. olimpijske igre. Naslednja olimpijska postaja bo leta 2012 London.

Kitajci bero medalj zaokrožili na 100

Olimpijske igre v Pekingu so med športne velesile dokončno sprejele Kitajsko, ki je osvojila daleč največ zlatih medalj. Kitajska je še pred 20 leti v Seulu osvojila "vsega" 28 medalj

Kraljica odobrila predelavo himne

Prireditelji olimpijskih iger tudi pred sklepno slovesnostjo skrivajo podrobnosti, zanesljivo pa bosta nastopila Placido Domingo in Jimmy Page.

Kozmus znova poziva k nagrajevanju športnikov

Primož Kozmus je po zlatem olimpijskem odličju v Pekingu v središču pozornosti. Vseskozi zatrjuje, da bi država morala precej bolje poskrbeti za športnike.

Paragvajkino kopje zadelo Noleta v srce

Najboljši srbski tenisač Novak Djoković je odšel po poti Rogerja Federerja in si dekle poiskal kar v olimpijski vasi. Srečnica je metalka kopja Leryn Franco.

Lin Ma dočakal svoj veliki trenutek

Kitajci so zaokrožili (skoraj) popolno prevlado v namiznem tenisu s trojno zmago v moški konkurenci. Z zlatom se je okitil drugi igralec sveta Lin Ma.

Kam so odšle medalje v športih z žogo?

Izjemna obramba in tekoč napad sta do olimpijskega zlata popeljala norveške rokometašice, ki so v finalu potolkle Rusinje s 34:27.

Kaj bo šele na domačih igrah?

Britanski šport se lahko proti domačim igram v Londonu čez štiri leta ozira z optimizmom. V Pekingu imajo najuspešnejšo bero medalj po 100 letih!

Špela upala na eno, prehitela tri

Kajakašica na mirnih vodah Špela Ponomarenko se je v Pekingu v finalu K-1 na 500 m izkazala z izvrstnim šestim mestom!

Hladen tuš za reporterja Stareta

Atlet Jurij Rovan je po neposrečenem olimpijskem nastopu reporterja TV Slovenija Andreja Stareta med neposrednim prenosom polil z vodo!

Rekordna gledanost iger v Pekingu

Na sodbo, ali so olimpijske igre v Pekingu res najboljše do zdaj, bo treba še počakati, že zdaj pa je jasno, da so najbolj gledane.

Troskok Bahamov na vrh

Najprej je svoje vodstvo pred Slovenijo povečala Jamajka, nato pa so se s srebrno medaljo Leevana Sandsa v troskoku na vrh zavihteli Bahami.

Kitajci za konec dobili še eno ikono

David Beckham bo v ospredju sklepne slovesnosti OI-ja v Pekingu, ko bo olimpijsko zastavo kot naslednji organizator iger prevzel London.

Carioce vendarle osvojile bron

Štirinajsti dan olimpijskih iger so podelili 21 kompletov medalj. Največ pozornosti so pritegnili boji v Ptičjem gnezdu in moški polfinali v ekipnih športih.

1 2 3 4 5 6