Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Deskanje na snegu - Arhiv

Slovenija imela kar dva aduta, a ostala brez polfinala

Kazalo je še bolje, a slovenskim deskarjem na snegu je z Žanom Koširjem na gori Cypress uspelo le izenačiti 6. mesto v paralelnem veleslalomu iz Torina '06.

Slovenski deskarji na lovu za obljubljeno medaljo

Kot zadnji izmed slovenskih olimpijcev bodo na igrah v Vancouvru nastopili deskarji na snegu Flander, Marguč, Šušteršič in Košir, ki naj bi krojili vrh paralelnega veleslaloma.

Trema že v kvalifikacijah zdelala Kotnikovo

Glorija Kotnik se ni prebila prek kvalifikacij paralelnega veleslaloma na olimpijskih igrah v Vancouvru. Realne možnosti je izgubila že v prvi vožnji, skupno je imela 27. čas kvalifikacij (1:32,11).

Srebrna deskarka s sladoledom pomaga Keniji

"Sladko" življenje Hannah Teter je pred tedni postalo še sladkejše, saj ima ameriška olimpijska deskarska podprvakinja celo sladoledni okus, poimenovan po njej: "javorjeva blondinka".

Najbolje plačan olimpijec in najbolj osovražen

Shaun White potiska meje deskanja na snegu v neskončnost. 23-letnik z ognjeno rdečo grivo las je med najbolje plačanimi udeleženci olimpijskih iger - in najbolj osovražen.

Rogelj končal v osmini finala, Wescott prvak

Rok Rogelj se je v olimpijskem deskarskem krosu z 22. mestom v kvalifikacijah uvrstil v osmino finala, a tam zaradi napake tudi obstal in tekmovanje končal na 24. mestu.

Slovenci, teh olimpijskih vrhuncev ne smete zamuditi!

Vsaka navijaška "nacija" na prihajajočem ZOI-ju najbolj nestrpno čaka na nastope svojih velikih upov za medalje. Preberite si, kdaj boste morali biti pred zasloni MMC-TV-ja in TV SLO 2 tudi vi!

Cilka Sadar z 11. mestom v Vancouver

Slovenska deskarka Cilka Sadar je na zadnji tekmi svetovnega pokala v snežnem žlebu pred olimpijskim nastopom zasedla 11. mesto.

Flandru uspela generalka za Vancouver

Rok Flander je na tekmi svetovnega pokala deskarjev v paralelnem veleslalomu v kanadskem Stonehamu osvojil peto mesto.

Marguč ima zlomljeno dlančnico

Slovenski deskar Rok Marguč mora na operacijo roke, potem ko se je poškodoval v švicarskem Nendazu, kjer je zasedel četrto mesto.

Z vozovnico za Vancouver 45 Slovencev

Olimpijski komite Slovenije (OKS) je za zimske olimpijske igre v Vancouvru, ki se bodo začele 12. februarja, potrdil 45 športnikov. Zadnji rok za dosego norm je 31. januar.

Marguč tik pod odrom za zmagovalce

Rok Marguč je v Nendazu v Švici paralelni veleslalom deskarjev končal na četrtem mestu. V boje na izpadanje se je uvrstil še Rok Flander, ki je bil deveti.

V celec švicarskih Alp po zalet za nove tekme

Deskar na snegu Rok Flander pravi, da v tej sezoni manjka le še pika na i, to je zmaga. Trenutno uživa v Verbieru, kjer ima idealne razmere za "free ride".

Cilka Sadar s 7. mestom do Vancouvra

Deskarka Cilka Sadar je na tekmi v snežnem kanalu na Kreischbergu zasedla sedmo mesto, kar je njen najboljši dosežek v karieri in potrditev norme za nastop na OI.

Marguč zamudil priložnost za zmago

Deskarji so se v Kreischbergu merili v tretjem sezonskem paralelnem veleslalomu svetovnega pokala. Od Slovencev je zablestel Rok Marguč s 6. mestom.

Ameriški deskar v kritičnem stanju

Eden najboljših ameriških deskarjev na snegu Kevin Pearce, ki tekmuje v disciplini snežni žleb, se je na treningu v Park Cityju hudo poškodoval.

Flander na pravi poti za Vancouver

Rok Flander je na drugi tekmi deskarjev v paralelnem veleslalomu v Tellruidu v ZDA osvojil 3. mesto, kar so prve slovenske stopničke v letošnji sezoni.

OKS predlagal 30 športnikov za Vancouver

Olimpijski komite Slovenije je predstavil načrte za zimske olimpijske igre v Vancouvru leta 2010. Do začetka iger je še 169 dni, OKS pa se na projekt pripravlja že več kot leto dni.