Tina Maze je na ledeniški uverturi v Söldnu popolnoma zasenčila Lindsey Vonn, tako na smučišču kot zunaj njega. Foto: Karo Media
Tina Maze je na ledeniški uverturi v Söldnu popolnoma zasenčila Lindsey Vonn, tako na smučišču kot zunaj njega. Foto: Karo Media

Pesem, katere avtorji so Matjaž Jelen & Raay (glasba), Leon Oblak in Charlie Mason (besedilo) in Raay (aranžma) in z originalnim naslovom v angleščini "My way is my decision", je že v soboto, ko se je pojavila na medmrežju, dosegla več kot 100.000 ogledov, v naslednjih treh dneh pa si jo je ogledalo in poslušalo še petkrat več ljudi. K izjemni rasti ogledov je brez dvoma pripomogla tudi zmaga Mazejeve na uvodni ledeniški preizkušnji v Söldnu konec tedna.

Slovenski rekord ima sicer vokalna skupina Perpetuum Jazzile, katere pesem Africa ima na Youtubu skoraj 14 milijonov ogledov.

"Začelo se je kot velik šov! Zmaga na prvi dirki v sezoni! Premiera pesmi "My way is my decision"! ... Zdi se, da sanjam! Mnogo let sem trdo delala, da bi smučala, tako kot sem v Söldnu! In želim nadaljevati na ta način! "I Was born this way" bi rekla Lady Gaga. Počutim se tako blagoslovljeno, da imam svoj team to aMAZE! Brez njih danes ne bi bila tukaj! Luči se bodo ugasnile do Levija! Čas je, da si opomorem in začnem spet trdo delati za slalomske vijuge," je na svoji spletni strani zapisala Mazejeva.

Slalom v Leviju bo 10. novembra. Karavana se bo nato preselila na ameriško turnejo.