Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

SP v nordijskem smučanju – Oberstdorf 2021

Ema Klinec hoče biti v vsakem skoku popolna

Ženski skoki so v zadnjem desetletju naredili ogromen korak in preskok, kar preseneča tudi tiste tekmovalke, ki še vedno skačejo. Dare Rupar je njihov nastop v prejšnjem stoletju primerjal s cirkuško atrakcijo, danes pa so nepogrešljivi del SP-jev.

8
Več

Več novic

Pravljična popotnica proti Pekingu pa Planici

Slovenski športniki so na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Oberstdorfu osvojili kar šest medalj, kar je odlična popotnica za naslednje prvenstvo v Planici ter seveda vmesne olimpijske igre v Pekingu.

12

Iversen prvak na 50 km po diskvalifikaciji Klaeba

Na zadnji preizkušnji svetovnega prvenstva nordijcev je bil v kraljevski disciplini - teku na 50 kilometrov - najhitrejši Norvežan Johannes Hoeflot Klaebo, a so ga po zasedanju žirije zaradi oviranja v ciljnem finišu diskvalificirali.

128

Slovenski orli peti na ekipni tekmi, Nemci prvaki

Slovenski smučarski skakalci so na ekipni tekmi svetovnega prvenstva v Oberstdorfu osvojili peto mesto. Zmagali so Nemci pred Avstrijci in Poljaki.

405

Kraft tretjič prvak, Lanišek po izjemnem finalnem skoku peti

Avstrijec Stefan Kraft je v Oberstdorfu postal svetovni prvak na veliki napravi. Slovenci so se v močnem sneženju dobro znašli: Anže Lanišek je bil 5., Cene Prevc 9. in Peter Prevc 16.

180
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov