Brooklyn Beckham, ki je po po očetu podedoval talent za žogobrc, se je preizkusil že kot maneken in fotograf, povezovali pa so ga z igralko Chloe Grace Moretz. Foto: Reuters
Brooklyn Beckham, ki je po po očetu podedoval talent za žogobrc, se je preizkusil že kot maneken in fotograf, povezovali pa so ga z igralko Chloe Grace Moretz. Foto: Reuters
Romeo pravi, da veliki brat že od nekdaj lepo skrbi zanj. Foto: Reuters

Poleg posnetka sebe in Brooklyna iz porodnišnice je ponosni oče na Instagramu pripisal: "Na današnji dan pred 18 leti je v najini življenji prišel tale mali mož ... Od prvega dne ni nikoli spal vso noč, zaspal je samo, ko sem ga vozil z avtom in so po radiu prepevali Boyzone. Na srečo zdaj spi vso noč brez uspavank. Brooklyn je iz tega lepega dojenčka postal čeden, vljuden in zagnan mlad mož. Ponosen sem, da je z mano preživel mojo kariero in še bolj ponosen na človeka, kakršen je postal. Vse najboljše, Bust, zdaj končno lahko očeta pelješ na pijačo v pivnico."

"Čas za obisk puba"
Očitno pa se je slavljenec najprej tja odpravil kar brez očeta, saj je na Instagramu objavil fotografijo sebe med srkanjem te pijače in pripisal: "Čas za obisk puba."

Njegova mama Victoria je bila na istem omrežju raznežena: "Ne morem verjeti, da ima najin dojenček 18 let. Tako ponosna sva in zelo rada te imava. Vse najboljše, Buster."

Brooklynov štiri leta mlajši brat Romeo, ki je še novinec na Instagramu, pa je objavil sliko, na kateri ga starejši brat pestuje. "Brooklyn, ki ima danes rojstni dan, je vedno lepo skrbel zame. Rad te imam, Brooklyn," je pripisal.

Imena le ni dobil po kraju spočetja
Za Brooklyna so dolgo krožile govorice, da je ime dobil po kraju, kjer sta ga starša spočela, pred desetimi leti pa jih je Victoria v svoji avtobiografiji Learning to Fly utišala, pojasnila je, da ji je bilo od nekdaj všeč ime Brooke, a se ji za dečka, sploh za takšnega, ki bo nekoč morda nogometaš (te sanje svojih staršev je njun najstarejši sin sicer pred časom zatrl, saj je nogomet obesil na klin), ni zdelo dovolj "fantovsko". Hkrati pa ji je bilo newyorško okrožje Brooklyn vedno všeč, saj je zelo multikulturen kraj, je dodala. Da je za nosečnost izvedela prav v New Yorku, pa je bilo po njenih besedah le golo naključje.

Poleg Brooklyna in Romea imata zakonca Beckham, na Otoku znana kot Posh in Becks, še 12-letnega sina Cruza in petletno hčer Harper. Slavna družina se je lani iz Los Angelesa, kjer je David igral za nogometni klub Galaxy, preselila spet v London.