Jay-Z je pesem Glory objavil na svoji spletni strani za 'življenje in slog'. Foto: Printscreen Life + Style
Jay-Z je pesem Glory objavil na svoji spletni strani za 'življenje in slog'. Foto: Printscreen Life + Style
Blue Ivy je prvi otrok za zvezdniški par. Foto: EPA

Potem ko je bilo v nedeljo razkrito dekličino ime - "Blue Ivy", na Twitterju besno secirajo, nekateri uporabniki pa trdijo, da je ime "Blue" kratica za "Born Living Under Evil" (Rojena živi pod zlom), medtem ko naj bi "Ivy" stalo za "Illuminati's Very Youngest" (Najmlajša med prosvetljenci) ali "Illuminati's Victorious Youth" (Zmagoslavna mladina prosvetljencev).
Okoli Jay-Z-ja sicer že dalj časa krožijo govorice, da je pripadnik skrivne druščine, poroča The Lantern. Spet drugi menijo, da je ime Blue Ivy poklon hudiču, saj se bere nazaj Eulb Yvi, kar naj bi bila izpeljava iz Luciferja. To so sicer skeptiki že zavrnili.

Beyonce in Jay-Z sta prvorojenko pozdravila v soboto v New Yorku, v ponedeljek pa sta v uradni izjavi za javnost zapisala: "Srečna sva, da lahko naznaniva prihod najine prelepe hčerke, Blue Ivy Carter." Par je še sporočil, da je bil otrok rojen po naravni poti in dodal: "Njeno rojstvo je bilo čustveno in izjemno mirno, v nebesih sva. To je bila najboljša izkušnja najinih življenj. Hvaležna sva vsem za vaše molitve, dobre želje, ljubezen in podporo."

Pred Blue Ivy Beyonce imela splav
Ponosni očka Jay-Z je rojstvo Blue Ivy proslavil z novo pesmijo, ki jo je objavil na svoji spletni strani Life + Times. Pesem "Glory" je produciral Pharrell, v njej pa je slišati tudi avdioposnetek Blue Ivy, posnet kmalu po tem, ko je prijokala na svet.
Jay-Z-jevo rapanje se sicer sliši takole: "The most amazing feeling I feel, words can’t describe what I’m feeling for real / Baby, I paint the sky blue, my greatest creation was you," ... "You're the child of destiny / you're the child of my destiny / you're my child with the child from Destiny's Child." (Prost prevod: "Najbolj osupljiv občutek, besede ga ne morejo popisati, kar čutim, je resnično. Punčka, nebo pobarvam v modro, moja največja stvaritev si ti." / "Ti si otrok moje usode, ti si moj otrok z otrokom iz Destiny's Child.")

Pesem tudi precej razkriva - raper nam tako izda, da sta z Beyoncé otroka spočela v Parizu, in da je par pred tem izkusil splav: "Nazadnje je bil splav tragičen. / Bala sva se, da boš tudi ti izginila, ampak, ne, punčka, ti si čarobna."