Lepa Megan Fox je junija na nemški premieri Transformerjev 2 pokazala tetovažo z motivom legendarne Marilyn Monroe. Foto: EPA
Lepa Megan Fox je junija na nemški premieri Transformerjev 2 pokazala tetovažo z motivom legendarne Marilyn Monroe. Foto: EPA

V hollywoodskem svetu blišča ne manjka lepotic in lepotcev, ki brez težav in radi pokažejo svoja izklesana telesa. Mnogokrat pa ta krasijo tudi različne tetovaže. Vidimo lahko od že skorajda vsakdanjih zvezdic ali rožic, ki jih imata Rihanna in Cristina Ricci do tetovaž z "globljim pomenom", kot je na primer tetovaža glasbenega producenta Jermaina Duprija, ki si je v znak pripadnosti dal tetovirati podobo svoje ljubezni Janet Jackson.

Preberite še:
- "Všeč so mi tetovirani ljudje"

Seveda pa ne smemo pozabiti omeniti številnih tetovaž Angeline Jolie (med drugim ima tetovirane zemljepisne širine in dolžine rojstnih krajev otrok), pa Davida Beckhama z imeni svojih sinov, Katy Perry, ki ima na zapestju tetoviran napis Jesus, Megan Fox z motivom Marilyn Monroe na desni podlahti ... Slavni se za tetovaže odločijo na različnih delih telesa, med ekstremnimi pa je gotovo Mike Tyson, ki si je s tetovažo polepšal (?) obraz.

Več tetovaž slavnih si lahko ogledate v spodnji galeriji. Na MMC-ju pa smo v lanskem letu izbrali naj slovensko tetovažo.