K sodelovanju je 34-letna igralka povabila številne zvezdniške kolege, ki so vsak na svojem domu – nenaličeni in v trenirkah – posneli svojo različico skladbe, Gadotova pa je nato izseke združila v enega in ga objavila na svojem profilu na Instagramu.

V kratkem videu lahko tako poleg "čudežne ženske" uzremo še Jamieja Dornana, Jamesa Marsdena, pevki Sio in Norah Jones, oskarjevko Natalie Portman, pa Amy Adams, Willa Ferrella, Marka Ruffala, Kristen Wiig, voditelja Jimmyja Fallona, manekenki Kaio Gerber in Caro Delevigne in druge, ki pojejo skladbo Imagine legendarnega "Beatla" Johna Lennona.

Z glasbo nad osamitev

Številni svetovno znani glasbeniki so se že pred dnevi pridružili pobudi Skupaj doma, ki sta jo zagnali organizacija Global Citizen in Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) – prvi je koncert od doma priredil frontman zasedbe Coldplay Chris Martin, dan pozneje so na svoj račun prišli oboževalci Johna Legenda itd.

Osamitev zaradi izbruha novega koronavirusa pa je navdihnila tudi prvi glas in obraz irske zasedbe U2, Bona, ki je pred dnevi na družbenih omrežjih z oboževalci podelil popolnoma novo skladbo z naslovom Let Your Love Be Known. Kot je 59-letni glasbenik zapisal ob objavi na Instagramu, je pesem nastala le kakšno uro, preden so jo imeli priložnost slišati njegovi najzvestejši sledilci, govori pa o zapuščenih ulicah Dublina, osamitvi in strahu. Bono je ob tem razkril še, da so ga pri pisanju besedila navdihnili tudi Italijani: "Ne moreš se dotikati, lahko pa poješ čez strehe, po telefonu, poj in mi obljubi, da se ne boš ustavil."

Val 202 in TV Slovenija 2: Koncert doma

Za tujimi glasbenimi kolegi pa ne zaostajajo niti domači glasbeniki: v sodelovanju z Valom 202 in Televizijo Slovenija pripravljajo Koncerte doma – v ponedeljek so poslušalci in gledalci lahko spremljali Guštija in Tomija Megliča, v sredo zasedbo Kiwi Flash, danes pa je na vrsti Jure Lesar.