Hamilton uživa v samskem stanu. Foto: Reuters
Hamilton uživa v samskem stanu. Foto: Reuters

30-letni Hamilton je govorice o domnevni romanci takoj zanikal in dejal, da sta z RiRi le prijatelja. Da ga zanima druga, je bilo očitno tudi, ko so ga paparaci ujeli na poti na večerjo po podelitvi nagrad revije GQ, kjer je Lewis že drugo leto zapored prejel nagrado za športnika leta.

Na romantično večerjo se je namreč odpravil s Fanny Neguesho, ki se je lahko spomnimo kot nekdanjo zaročenko nogometaša Maria Balotellija. Fanny se je s slavnim italijanskim nogometašem razšla konec lanskega leta, prav tako pa je svojo zvezo s pevko Nicole Scherzinger letos dokončno končal britanski dirkač in od takrat uživa v samskem stanu. Med drugim so ga povezovali tudi z manekenko Gigi Hadid in Kendall Jenner, polsestro slavne Kim Kardashian.

Rihanno pa so medtem opazili, kako si nežnosti izmenjuje z ameriškim raperjem Travisom Scottom, ki naj bi ga spoznala prek skupnega prijatelja Kanyeja Westa. Paparaci so ju ujeli med poljubljanjem na zabavi po tednu mode v New Yorku. "Travis in Rihanna sta uradno par," je povedal vir blizu glasbenikov za E! News in dodal, da si oba želita resne zveze.