Čeprav ga oblega veliko lepotic, Leo še ni našel prave. Foto: Reuters
Čeprav ga oblega veliko lepotic, Leo še ni našel prave. Foto: Reuters
Cat Deeley in princ Harry
Leonardo DiCaprio
Njegov otroški obraz je pravi magnet za ženske. Foto: EPA

Zvezdnik, ki je že nekaj časa samski, si zato za svoj naslednji "ulov" želi eno izmed Otočank. "Krivka" za Leovo navdušenje nad britanskim šarmom in naglasom je TV-voditeljica Cat Deeley, ki je Američana začarala med njunim prvim srečanjem lani.

Takrat je privlačna Cat v Los Angelesu sodelovala v priljubljeni ameriški resničnostni oddaji So You Think You Can Dance.

Cat je ena in edina
32-letnik, ki je zaigral že v veliko uspešnicah, med drugim tudi v Titaniku, Letalcu, Tolpah New Yorka in Ujemi me, če me moreš, je britanskemu časopisu Daily Star dejal: "Cat je neverjetna, tako prisrčna in spontana, sicer pa se mi takšne zdijo vse Britanke. Otočani imajo res srečo, ker jim družbo delajo najbolj prijetne ženske na svetu."

Kljub namigovanjem, da je med Leom in Cat kaj več kot le naklonjenost in simpatija, pa te govorice nikoli niso bile potrjene. Še več, Leo ni še nikoli - vsaj kolikor je javnosti znano - imel razmerja s kakšno britansko lepotico.

Po burni nekajletni zvezi z brazilsko lepotico, dolgonogo manekenko Gisele Bundchen, je potem hodil še z izraelsko manekenko Bar Rafaeli, ki je krasila tudi eno izmed naslovnic priljubljene revije Sports Illustrated.

Kmalu tudi mož in očka?
Eden Leovih prijateljev pa je zaupal: "Morda si noče priznati, a čedalje bolj se želi ustaliti in ustvariti družino. Hollywodske plavolase "lutke" popolnih mer ga nikoli niso zanimale, saj jih prezira, zato bi bila pravšnja zanj kakšna britanska "rožica". Ker ljubi London, si v sanjah predstavlja, da bi se, potem ko spozna primerno dekle za ženo, tja tudi za stalno preselil."

Britanski lokali so ga zelo veseli
Leu je bilo zato v pravi užitek v britanski prestolnici predstavljati novi film Krvavi diamant, s katerim si je prislužil tudi nominacijo za oskarja. Tamkajšnjo pestro nočno življenje mu je namreč zelo všeč - v eni noči naj bi tako zapravil kar 10.000 funtov.

Z družbo, v kateri sta bila tudi soigralca Jennifer Connelly in Djimon Hounsou, je nominacijo začel proslavljati v torek zvečer v razkošni japonski restavraciji Roka, nato pa so se premaknili na plesišče nočnega kluba Boujis, ki ga rada obiščeta tudi princa William in Harry.