Josephine in Mark sta se po dveh letih skupne sreče odločila za skok v zakon. Foto: EPA
Josephine in Mark sta se po dveh letih skupne sreče odločila za skok v zakon. Foto: EPA

Par, ki se je spoznal leta 2009, si je zvestobo dan pred Ronsonovim 36. rojstnim dnem obljubil v mestu Aix-en-Provence, blizu rojstnega kraja 26-letne neveste. Med gosti na dvodnevnem praznovanju sta bili tudi noseča in sveže poročena pevka Lily Allen Cooper (njen soprog je gradbenik Sam Cooper) in supermanekenka Kate Moss, ki se je tudi sama pred kratkim poročila z Jamiejem Hinceom iz The Kills, pa glasbenik Sean Lennon in manekenka Irina Lazareanu ...

Ronsonova novopečena žena, ki je znana tudi po poziranju v oglasih za seksi spodnje perilo Agent Provocateur, nastopa v videospotu za njegovo pesem The Bike Song, v kateri je za vokale poskrbel Kyle Falconer iz skupine The View in se je znašla na Ronsonovem albumu Record Collection.

Ronson je pred kratkim v Londonu priredil spominski koncert za umrlo pevko Amy Winehouse, s katero sta bila dobra prijatelja in sta s predelavo pesmi Valerie zasedbe The Zutons ustvarila mednarodno uspešnico.

Na poročnem obredu je ženin nosil črtasto obleko in "raybanke", nevesta pa je imela na sebi poročno toaleto slonokoščene barve z globokim izrezom znamke Zac Posen, poročajo britanski mediji.