Rachel in Taylor v HBO-jevi seriji igrata policista, ki preiskujeta srhljivi umor mestnega veljaka. Foto: HBO
Rachel in Taylor v HBO-jevi seriji igrata policista, ki preiskujeta srhljivi umor mestnega veljaka. Foto: HBO
Ryan Gosling in Rachel McAdams sta se svojčas zdela kot popoln par - celo v isti porodnišnici v kanadskem Londonu sta bila rojena. Njuna zveza je trajala od leta 2004 do leta 2007. Foto: AP

Kot poroča Us Weekly, so soigralca opazili že prejšnji mesec na večerji v hollywoodski italijanski restavraciji Osteria Mozza, zdaj pa je več virov potrdilo, da sta 36-letna McAdamsova in 34-letni Kitsch par.

"Ne vem, ali gre že za nesmrtno ljubezen, a nenehno sta na zvezi. Resnično sta si všeč, ona stalno govori o njem," je povedal neki Rachelin znanec. Neki drugi pa: "Ne traja dolgo, a je resno."

Kot poročajo, sta Kanadčana že leta prijatelja, na snemanju Pravega detektiva, kjer sta preživela več časa skupaj, pa je prijateljstvo preraslo v ljubezensko razmerje. V HBO-jevi seriji McAdamsova igra s kockanjem zasvojeno policistko Ani Bezzerides, Kitsch pa trpečega policista Paula Woodrugha, najverjetneje latentnega geja.

McGosling
McAdamsova je sicer svoj čas za revijo Glamour dejala, da delovno mesto ni najbolj prikladen kraj za iskanje ljubezni.

"Morda se zdi kot dober kraj za romanco, ampak mislim, da ni preveč produktivno - preveč ti odvrača pozornost od dela. Še vsako razmerje, ki sem ga imela s soigralcem, se je razvilo po samem snemanju," je dejala McAdamsova, katere najslavnejše ljubezensko razmerje je bilo prav gotovo tisto s soigralcem iz Beležnice, Ryanom Goslingom.

Privlačni par so ljubkovalno klicali "McGosling", njuna zveza pa je oboževalce solzavega ljubezenskega razmerja popolnoma obnorela.

Po štiriletni zvezi z Goslingom se je McAdamsova zapletla v kar nekaj zvez s soigralci, med drugim je hodila z Joshem Lucasom, Michaelom Sheenom in nazadnje z Jakom Gyllenhaalom, s katerim igra v prihajajoči boksarski drami Southpaw.

Kitsch, nekdanji zvezdnik serije Friday Night Lights, se je po drugi strani nedavno razšel z vaditeljico fitnesa Jennifer Welch.