Ukrajinski nogometaši bodo morali velikokrat zatresti mrežo nasprotnikov, da bodo prišli do obljubljene nagrade. Foto: EPA
Ukrajinski nogometaši bodo morali velikokrat zatresti mrežo nasprotnikov, da bodo prišli do obljubljene nagrade. Foto: EPA
Ukrajinski nogometaši
Ukrajinski nogometaši se bodo morali začasno odpovedati seksu. Foto: EPA

Selektor ukrajinske reprezentance je obljubil, da bo svojim nogometašem dal prost dan, da bodo lahko uživali s svojimi ženami, vendar le, če se reprezentanci uspe uvrstiti v polfinale.

Tako hoče trener spodbuditi svoje varovance, da do uvrstitve v polfinale ne bi razmišljali o seksu, saj meni, da se bodo lažje osredinili na tekme.

Če pa se bodo uvrstili v polfinale, trener Oleg Blohin obljublja: "Svoje igralce bom osebno poslal k njihovim ženam, pravzaprav jih bom kar zvlekel v postelje njihovih žena, pa če bodo to hoteli ali pa ne!"

Prepoved spolnih odnosov je precej pogosta
Sicer pa je takšna prepoved spolnih odnosov med pomembnimi tekmovanji precej pogosta. Brazilski nogometaši dolgo časa niso smeli imeti spolnih odnosov med svetovnim prvenstvom, zdaj pa se je njihov trener Carlos Alberto Parreira odločil, da se jih usmili. Dovolil jim je, da lahko uživajo v spolnih odnosih, kolikor jim srce poželi.

Ukrajina se je na svetovno prvenstvo v nogometu uvrstila prvič in bo v predtekmovanju igrala s Španijo, Tunizijo in Savdsko Arabijo.