Med 11. in 14. avgustom bodo ozračje portoroškega Amfiteatra ob 21. uri polnile melodije Portoroških noči. V petek bo nastopil Petar Grašo, napovedani koncert skupine Dan D v soboto, 12. avgusta, pa je odpovedan. "Po ujmah in poplavah, ki so prizadele velik del Slovenije, smo se z organizatorji koncertov strinjali, da naše nastope glede na okoliščine odpovemo. Naj bo to čas za celjenje ran, medsebojno pomoč in postavljanje nazaj na noge, vse preostalo lahko počaka," je sporočila skupina.

V nedeljo bo oder zavzela Nina Pušlar. "Največ kar lahko naredim je, da z glasbo in koncertom pomagam, zato smo se z ekipo odločili, da prihajajoči nedeljski koncert v avditoriju Portorož izvedemo in zbrana sredstva v celoti namenimo vsem tistim, ki so bili v zadnjih dneh prizadeti v poplavah. Pomembno je, da v teh trenutkih še kako stopimo skupaj in si pomagamo," je dejala pevka.

V ponedeljek bodo zbrani prepevali glasbo legendarnih Beatlov z zasedbo Help! a Beatles tribute.

Portorož music live bo za glasbo poskrbel vsako sredo zvečer ob 21. uri na portoroškem Trgu Prekomorskih brigad. 9. avgusta bodo nastopili Griff & Zucchero celebration band, teden dni pozneje Anika Horvat, 23. avgusta bo zapela Tinkara Kovač, avgust pa bo sklenil Slavko Ivančić. Vstop je prost.

Na koncertih v Rožnem vrtu, pri vhodu na portoroško plažo, bodo vsak torek ob 21. uri za glasbeno poslastico poskrbeli Lea Sirk Acoustic, ŠKVER Festival, Pussy Wagon in DM's ReUnion & TP's #balkanjazz Group. Tudi tu je vstop prost.