Foto: Promocijsko gradivo
Foto: Promocijsko gradivo

Obiskovalci bodo lahko na gradu zaplesali ob vrhunski R & B, hiphopovski, elektronski in popglasbi, kar pa bodo popestrili tudi animacije, nagradne igre ter simbolična in edinstvena darila – lizike, katerih okus bo zbrane popeljal v brezskrbno in veselo otroštvo.

Že od samega začetka leta 2021 je Lollipop osvojil srca več deset tisoč obiskovalcev. V samo treh letih je prerasel v velik spektakel, ki je izvedel skupno 30 dogodkov v osmih hrvaških mestih in dosegel zavidljivo številko več kot 50 tisoč obiskovalcev ter naziv najhitreje rastoče hrvaške znamke v industriji glasbenih dogodkov.

Postal je prepoznaven po svojih glasbenih dogodkih na inovativnih in drugačnih lokacijah, kot so Medvedgrad, Muzej za umetnost in obrti ter Sljemenski stolp. Med dozdajšnjimi dogodki so obiskovalcem razdelili že več kot 80.000 lizik, s čimer je dogodek postal tudi dodatno prepoznaven.

Ker je Lollipop v samo treh letih obstoja narasel za 1800 odstotkov po številu obiska, lahko na tem dogodku srečamo številne mlade iz številnih evropskih držav, ki se zabavajo ob glasbenih uspešnicah izvajalcev, kot so Black Eyed Peas, Pitbull, Katy Perry, Justin Timberlake, Lady Gaga, Britney Spears, Madonna, Ke$ha in Flo Rida.