Marcelo Brozović. Foto: EPA
Marcelo Brozović. Foto: EPA

Kot je poročanje italijanskega časopisa Corriere della Sera povzela hrvaška tiskovna agencija Hina, se je incident zgodil v zgodnjih sobotnih urah, ko je Brozović za volanom svojega avtomobila prestižne znamke Rolls Royce Cullinan zapeljal skozi rdečo luč križišča v bližini nočnega kluba v Milanu.

Nogometaša Interja iz Milana, katerega kapetan je Slovenec Samir Handanović, je nato prestregla in ustavila policijska kontrola. Policisti so Brozovića povabili, da je opravil preizkus alkoholiziranosti, ki je v njegovi sapi pokazal večjo količino alkohola od dovoljene zgornje meje.

Italijanski časopis navaja, da je 27-letnik vozil avto z nemškimi registrskimi tablicami in da je zaradi storjenih kršitev ostal brez vozniškega dovoljenja.

Inter bo v ponedeljek gostil Torino na tekmi 32. kroga italijanske serie A. Hrvat je standardni igralec prve ekipe, za zdaj še ni znano, ali ga bo trener nerazzurrov Antonio Conte po tem dogodku pustil na klopi. S 65 točkami so milanski "črno-modri" na četrtem mestu prvenstvene lestvice, le dve točki zaostajajo za tretjeuvrščeno Atalanto Josipa Iličića, tri točke zaostanka pa imajo za Laziom. Vodilni Juventus ima 11 točk prednosti pred Interjem. Naštete tri zasedbe imajo eno odigrano tekmo več od Interja.