Tekmovanje na Švedskem poteka v šestnajstih kategorijah (zapeljevanje, masaža, masaža genitalnih delov, predigra, penetracija, lepota telesa...). Tekmovanje se začne 8. junija 2023 in bo potekalo kar šest tednov.

Tekmovalec bo moral izbrati tekmovalko in ji dati čim več užitka, "kar je pri teh igralkah kar zahtevno, saj so tudi one iz industrije za odrasle."

"Tekma bo zelo zanimiva, pestra in težka, saj tekmujejo profesionalci, ki so že več kot 10 let v tem poslu. Jaz in še tekmovalka iz Hrvaške pa sva bolj na začetku," priznava Mr. Riddle, ki obljublja, da bo na tekmovanju prvič tudi odvrgel masko.

Spolnost zanj ni samo razvedrilo, ampak tudi prihodek, posel, saj se z njim ukvarja profesionalno.

"Skoraj nemogoče je v industriji za odrasle začeti iz nič. Če pa si prej sodeloval kot lučkar, kamerman, igralec, je lažje, saj že imaš kontakte. Lani maja sem po priporočilih prišel do svoje prve igralke. Brez priporočil mi to ne bi uspelo," priznava Mr. Riddle, ki se na platformah filmov za odraslov predstavlja v angleščini, saj želi nasloviti ves svet, ker je slovenski trg premajhen.

K snemanju videa pristopa profesionalno: "Vedno najamem igralko, ki je že nekaj časa v tem poslu. Z njo se o vsem pogovorim, kaj in na kakšen način bova delala, pokažem ji scenarij in ji razložim, kako bova snemala. Pred snemanjem mora opraviti celoten pregled za spolne bolezni. Pred snemanjem igralka podpiše tudi pogodbo. "

Oglejte si celoten pogovor, ki ga je z njim posnela ekipa Televizije Maribor:

Novinar Janez Krušič je za oddajo Tele M posnel intervju z Mariborčanom, ki bo Slovenijo zastopal na prvem evropskem tekmovanju v seksu. Tekmovanje v 16 disciplinah se začne 8. junija 2023 na Švedskem in bo potekalo kar šest tednov.