Natakarja je čakalo 750 dolarjev napitnine. Foto: Pixabay
Natakarja je čakalo 750 dolarjev napitnine. Foto: Pixabay

22-letni Ben Millar je v soboto ves večer stregel moškemu, ki ga pozna zgolj po imenu - Jeffery, in njegovi družini. Beseda je nanesla tudi na Millarjevo domovino, Irsko. Jeffery je tako dejal, da Irsko pogosto obišče, Millar pa je potožil, da na rodna tla stopi manjkrat, kot bi si želel, zato neizmerno pogreša svoje najbližje.

Ko so Jeffery in njegova družina poravnali račun in zapustili restavracijo, pa je natakar ostrmel: pustili so mu namreč kar 750 ameriških dolarjev (dobrih 700 evrov) napitnine, na računu pa ga je čakalo sporočilo: "Upam, da ti bo to pomagalo priti domov na Irsko za praznike."

Mladenič je v pogovoru za ABC News dejal, da še nikoli ni dobil tako visoke napitnine in dodal, da bi se rad prek množičnih medijev zahvalil Jefferyju za napitnino. "To mi res ogromno pomeni, še več pa mojim domačim, s katerimi se bomo znova videli po skoraj dveh letih," je dejal za omenjeno tv-oddajo.

Millar domovine sicer verjetno ne bo videl za decembrske praznike, saj je njegovo dekle Taryn Kieth visoko noseče, in bosta raje počakala, da se jima rodi sin Killian.