Žena in mama se je preizkusila že tudi v filmskem svetu. V filmu Holy Motors je igrala poleg Eve Mendes in pevke Kylie Minogue. Foto: Jani Ugrin
Žena in mama se je preizkusila že tudi v filmskem svetu. V filmu Holy Motors je igrala poleg Eve Mendes in pevke Kylie Minogue. Foto: Jani Ugrin
Za izvajanje trikov je za Zlato dovolj le klubska miza. Foto: Jani Ugrin

Svojo gibčnost je odkrila v vrtcu. Pri 16 letih se je iz Rusije preselila v Leipzig in tam začela graditi svojo kariero. 176 centimetrov visoka plavolaska ima sposobnost, da zleze v škatlo, ki meri 50 krat 50 centimetrov.

Za ogled oddaje Ne se hecat' v živo v studiu 1 Televizije Slovenija se lahko že sedaj prijavite na elektronskem naslovu nesehecat@rtvslo.si!

"Snake woman", kot jo tudi kličejo, je Guinnessova rekorderka iz leta 2009, ko je najhitreje počila tri balone s svojim hrbtom. Za tovrstni podvig je potrebovala pičlih 12 sekund. Dve leti pozneje pa je v eni minuti z nogami čez glavo odprla sedem steklenic piva. "Ljudje se odzivajo različno, predvsem so presenečeni, da lahko delam kaj takega. Nekateri ljudje so šokirani in je za njih kar boleče gledati. Večina pa jih je navdušenih in pravijo, da je to nekaj najboljšega, kar so kdaj videli," je priznala akrobatka.

V soboto je prvič obiskala Slovenijo, in sicer zaradi nastopa v oddaji Ne se hecat'. "Danes bom pokazala "trojko", ki je najtežja poza, v kateri se trikratno prepognem, da se moj obraz dotika kolen," je pred nastopom dejala Zlata. Sicer se število nastopov, kot je dejala sama, precej razlikuje od meseca do meseca. "Včasih jih je zelo veliko, skoraj vsak dan, včasih pa imamo po dve, tri predstave na mesec," je priznala.

Njen nastop v oddaji si lahko pogledate še enkrat spodaj.