Paris ima vedno nove ideje, s čim vse bi se ukvarjala. Foto: EPA
Paris ima vedno nove ideje, s čim vse bi se ukvarjala. Foto: EPA
Charlize Theron
Charlize je ena najbolj znanih Južnoafričank. Foto: EPA

Stalna obiskovalka družabnih dogodkov in hotelska dedinja, ki se do zdaj lahko pohvali le z vlogo v filmu Hiša lutk, je prepričana, da imata s Charlize podoben slog igranja, zato naj bi jima producenti v prihodnosti ponujali podobne vloge.

25-letna plavolasa Paris, ki se hvali z različnimi talenti, je samozavestno povedala: "Moj učitelj igranja mi je zatrdil, da s Charlize igrava na enak način, zato naj se me le pazi, ko ji bom začela odžirati delo."

Charlize ima tudi nemške korenine
Južnoafriška lepotica, ki v Hollywoodu prejema same pohvale, je sicer pred prihodom v ZDA želela dobiti nemško državljanstvo. V prošnji se je sklicevala na svojo mater Gerdo, ki ima nemške korenine.

A nemški uradniki so dobitnici oskarja in veliki igralski zvezdi takrat prošnjo zavrnili z obrazložitvijo, da nihče od njenih sorodnikov ne živi več v tej državi. Razočarana Charlize je zato poskusila srečo v obljubljeni deželi in odšla v Los Angeles.

S Stuartom sta popoln par
Charlize je poleg lepote, slave in uspeha našla srečo tudi v ljubezni. Ker je že dolgo v zvezi s Stuartom Townsendom, ju mediji neprestano sprašujejo, kdaj se bosta končno odločila za poroko.

Zato je imela Charlize nedavno vsega dovolj in je le zato, da bi novinarjem vrgla novo kost za glodanje, odgovorila: "Poročila se bova tistega dne, ko se bodo lahko poročali tudi homoseksualci."