Zaslovela je pri 12 letih. Foto: EPA
Zaslovela je pri 12 letih. Foto: EPA
Charlotte je odrasla.
Zdaj se preizkuša tudi na področju poglasbe. Foto: EPA
Igralec ragbija Gavin Henson
Ne pije in ne kadi, Charlotte pa naj bi z veseljem posegala po vodki. Foto: EPA

Nekemu angleškemu časopisu je pevka, ki je z interpretacijo klasičnih del zaslovela pri rosnih 12 letih in mastno zaslužila, povedala, da ne načrtuje česa podobnega kot prsata Jordan, ki je medijem prodala ekskluzivne pravice za poročanje s svatbe.

Pravi, da bi se z Gavinom rada poročila, ker je do nje čudovit in ga resnično ljubi. Upa, da bo njuna zveza, ki traja že osem mesecev, zdržala in da se bosta tudi poročila. Poroka je zanjo sveta in je ne bi mogla prodati tako kot Jordan in Peter Andre.

Charlotte je tako zagledana v Gavina, da noče brez njega na počitnice. Njen dragi ima namreč na leto le štiri tedne dopusta in mora biti skoraj na smrtni postelji, da dobi bolniško, zato gresta težko kam skupaj. Dodala je, da bi sicer lahko šla na počitnice s prijateljicami, a je zelo nerada ločena od Gavina.

Charlotte se je sicer v zadnjem času usmerila v vode popglasbe, ki se najbolje prodaja zaradi seksi videospotov. Tako tudi sama po vzoru drugih mladih popzvezdnic v novem spotu za pesem Call My Name nastopa pomanjkljivo oblečena.

V neki radijski oddaji pa se je Churcheva pred kratkim izražala precej neprimerno, med drugim je besedno obračunala z dvema nekdanjima fantoma, ki sta tabloidom prodajala začinjene podrobnosti o njenem spolnem življenju.

Zlobni jeziki pa njeni zvezi z Gavinom ne napovedujejo svetle prihodnosti, saj Henson kot pravi športnik ne pije in ne kadi, mlada Charlotte pa se rada zabava v nočnih klubih in se opija z vodko.