Jennifer se preizkuša na televiziji in filmu. Kot gostja se bo pojavila v enem delu serije 30 Rock. Foto: Reuters
Jennifer se preizkuša na televiziji in filmu. Kot gostja se bo pojavila v enem delu serije 30 Rock. Foto: Reuters
Katie Holmes
Katie se je po rahlem premoru po porodu znova zakopala v delo in se odločila, da se bo preizkusila na televiziji, v gledališču in v filmu. Foto: EPA
Laurence Fishburne
Bo Laurence Fishburne zamenjal molčečega in skrivnostnega Williama Petersena? Foto: EPA

Katie Holmes je zaslovela kot Joey v nadaljevanki Dawson's Creek, Jennifer Aniston pa je gledalce kar deset let navduševala kot Rachel v Prijateljih. In čeprav sta zasloveli na malih zaslonih, je obe vedno vleklo v svet filma, a zdaj je očitno čas, da se vrneta nazaj.

Oprah Winfery kot humoristka?
Humoristična serija 30 Rock naj bi v svoje vrste želela privabiti še eno zvezdo: Oprah Winfrey naj bi nastopila v delu, ki ga bodo v Ameriki predvajali 6. novembra. Ni znano, ali bo kraljica pogovornih oddaj upodobila kar samo sebe, vendar igralka in producentka serije Tina Fey pravi, da njenega nastopa gledalci ne smejo zamuditi, saj Oprah v sebi skriva izjemno nadarjenost za komedijo. Oprah že ima igralske izkušnje, saj je bila leta 1986 nominirana za oskarja za stransko vlogo v filmu Nekaj vijoličastega.

Kaj sledi po Dawson's Creeku?
Katie Holmes, ki je šest let nastopala v nadaljevanki Dawson's Creek, se bo pojavila v seriji Eli Stone, kjer bo zaigrala odvetnico. V svoji vlogi naj bi pokazala svoje plesne in pevske sposobnosti, soigralci pa naj bi bili nad njenim nastopom navdušeni. Katie se je odločila, da bo svojo nadarjenost pokazala tudi na Broadwayu, kjer je v četrtek doživela premiero s predstavo All My Sons. Igralka naj bi se odlično odrezala, med občinstvom pa seveda ni manjkal Tom Cruise.

Kdo bo glavni junak v Na kraju zločina?
Govori se tudi, da naj bi v nadaljevanki Na kraju zločina Williama Petersena zamenjal Laurence Fishburne, ki je najbolj znan po vlogi v Matrici in biografiji o Tini Turner Kaj ima ljubezen s tem. Producenti razmišljajo tudi o drugih zvezdniških imenih, ki bi lahko nadomestila Petersona: največ se govori o Kurtu Russlu in Johnu Malkovichu.