Oba imata za seboj težave z mamili, a Petove so precej hujše kot Katine. Foto: EPA
Oba imata za seboj težave z mamili, a Petove so precej hujše kot Katine. Foto: EPA
Pete Doherty
Doherty in Mossova sta poleg princa Williama in Kate Middleton ter Ozzyja in Sharon Osbourne najbolj razvpit par na Otoku. Foto: EPA

Kate se je odločila, da bo Peta spremljala na rehabilitaciji, ker misli, da je to edini način, da bo Doherty pri tem uspešen, poroča britanski tisk, ki spremlja vsak korak znanega para. Peta in Kate so v nedeljo paparaci ujeli pred bolnišnico Capio Nightingale Hospital, ki je specializirana za zdravljenje odvisnosti od mamil.

V dvoje gre lažje
Terapijo bosta 33-letna manekenka in pet let mlajši pevec skupine Babyshambles začela skupaj in se pri tem medsebojno spodbujala, je povedal neki Petov znanec. Doherty je z odvajanjem od heroina in kokaina poskušal že večkrat, med drugim tudi na londonski kliniki Priory, a se za zdaj dosledno vrača k slabim navadam. Kate Moss se je prav tako že nekajkrat odvajala - razvpito je bil njeno zdravljenje jeseni 2005. Na terapijo je odšla po tem, ko so jo fotografirali med snifanjem kokaina.

Odvisniki v resničnostnem šovu?
Zadnje dni pa Britanci razglabljajo tudi, ali bo Pete sodeloval v novem resničnostnem šovu, v katerem se bodo znani Otočani poskušali odvaditi od mamil. Oddajo načrtujejo producenti, ki so zaslužni tudi za pred dnevi končano razvpito britansko različico zvezdniškega Velikega brata. V oddajo Rock Stars in Rehab si želijo privabiti nekaj zvezdnikov, ki imajo težave z mamili, kar prav gotovo ne bo težko. Zaklenjeni zvezdniki bodo 24 ur na dan pod nadzorom kamer, ki naj bi jih prisilile, da ostanejo čisti.

Sivolasi Pete pač ni Clooney!
To pa še ni vse, s čimer Britance razburjata "lepotica in zver". Časopisi pišejo, da je končno razkrita skrivnost, zakaj Pete tako rad nosi klobuke. "Fotografije dokazujejo, da je komaj 27-letni Pete že zelo siv," so o dokaznem gradivu poročali tabloidi, Petu pa so sporočili še tole: "Barva soli in popra res pristajata samo Georgeu Clooneyju."