Kako bo na otroke vplival kabalski način vzgoje, bo pokazal čas. Foto:
Kako bo na otroke vplival kabalski način vzgoje, bo pokazal čas. Foto:

Pevka, ki naslednji mesec prihaja v Ljubljano, od svojih otrok zahteva, da jo vsak dan obiščejo v njeni pisarni, pripravljeni na pričanje. Na podlagi poslušanja izjav Madonna razsodi o njihovih usodah. Za takšen način vzgojnih metod naj bi bila kriva njena vera. Kabalska doktrina o poduhovljenosti otrok zahteva stroge disciplinske programe v družini.

"Madonna močno verjame, da so otroci popolnoma odgovorni za svoje obnašanje in vsakodnevne dogodivščine. David Banda in Mercy James tako vsak dan, ob vodstvu Lourdes ali Madonne, stojita pred njeno mizo in razpravljata, kaj sta počela čez dan in ali so bile njune odločitve pravilne ali ne," je razložil vir blizu družine za časopis The Mirror.

Zvezdnica je med drugim izdala tudi knjigo pravljic, v katerih širi kabalsko miselnost. "Madonna v vlogi sodnice tako pride do povratne informacije o pravilnosti svoje vzogje. Če se otroci preveč razživijo oziroma izgubijo živce, si vpleteni v sodni proces vzamejo odmor. Med njim iščejo boljše načine, kako bi se lahko obnašali. Madonna s tem pravzaprav želi vzpostaviti kabalsko doktrino v svojem življenju," je še dodal vir.