Odpustila mu je, pozabila pa ni. Foto: EPA
Odpustila mu je, pozabila pa ni. Foto: EPA
Sienna Miller
Na premiero na filmskem festivalu v Benetkah pred nekaj dnevi je Sienna prišla sama. Foto: EPA

Preden sta spet začela razmerje, je moral Jude sprejeti vse Siennine zahteve. Priseči je moral, da bo od zdaj zvest, da bo obvladoval svojo jezo in je ne bo silil v poroko z njim.

Sienna zahteva tudi, naj se Jude manj druži z nekdanjo ženo Sadie Frost, on pa mora njej dajati več svobode in ji pustiti, da se druži s svojimi prijatelji in sama sklepa odločitve o svoji karieri.

Jude je moral sestaviti tudi seznam vseh ljudi, s katerimi je v življenju spal. Sienna je bila besna, ko je v rumenem tisku brala o domnevnih Judovih orgijah in spolnih igricah z nekdanjo ženo Sadie in njeno prijateljico, manekenko Kate Moss, saj Jude lepotice ni uvrstil na seznam. Jude pa spolne odnose s Kate zanika.

Sienna in Jude sta se razšla v začetku letošnjega leta, in sicer po razkritju Judovega razmerja z varuško njegovih otrok. Jude je bil obupan in prijateljem je povedal, da bo sprejel vse njene pogoje. Bil naj bi popolnoma spremenjen, prej je Sienno popolnoma dominiral, ko pa ga je pustila, so se stvari obrnile.