Pique in Shakira konec leta 2019. Foto: AP
Pique in Shakira konec leta 2019. Foto: AP

23-letno Claro Chio Marti je videti v ozadju Zoomovega intervjuja, ki ga je 35-letni Pique opravil s svojega doma v Barceloni v času pandemije.

Omenjeni dom je španski športnik delil s Shakiro, leta 2021 pa naj bi bil par še povsem srečen, poroča Page Six. Pevka naj bi bila "uničena" ob novici, da se je Piquejeva ljubica očitno počutila "povsem domače" v hiši, v kateri je par živel s svojima dvema otrokoma.

Med omenjenim videointervjujem je bila Shakira z otrokoma na poti, a sta bila s Piquejem "nedvomno še vedno skupaj". "Zanjo je bilo katastrofalno izvedeti, da je to razmerje očitno trajalo precej dlje, kot si je predstavljala," je povedal dobro obveščeni vir.

Shakira z "nezaceljenimi ranami"

Da se po 11 letih razhajata, sta Pique in Shakira sporočila junija lani, avgusta pa se je Pique že pojavil v javnosti s Claro, študentko odnosov z javnostmi. Kolumbijska popzvezdnica naj bi bila že takrat osupla, kako hitro si je njen deset let mlajši partner našel novo.

V intervjuju za Elle septembra je priznala, da je bil razhod zanjo "izjemno težek". "Težko je govoriti o tem, še posebej, ker zadevo še vedno procesiram, ker vse skupaj spremlja javnost in ker najin razhod ni običajen razhod," je povedala.

In kot kaže, se tudi v novem letu Shakira še ni povsem pomirila z razpadlo zvezo. "Tudi če so naše rane še vedno odprte v tem novem letu, ima čas roke kirurga. Tudi če nas je nekdo izdal, moramo drugim še naprej zaupati," je zapisala na Instagramu na prvi dan novega leta.

Pevka se je sicer z otrokoma, sinovoma Milanom (10) in Sasho (8), po razpadu zveze in dogovoru s Piquejem odselila v Miami.