Zaradi svoje edinstvene podobe utegne biti zanimiv tudi kot oglaševalski prostor. Foto: Trefor drive
Zaradi svoje edinstvene podobe utegne biti zanimiv tudi kot oglaševalski prostor. Foto: Trefor drive

S skoraj poltretjim metrom dolžine in dobrimi sto dvajsetimi centimetri širine ter najvišjo hitrostjo petinštirideset kilometrov na uro je tripl pravzaprav moped. Okretnosti v prid govorita obračalni krog, ki znaša sedem in pol metrov ter vzvratna prestava, ki ni značilnost skuterjev. Uporaba čelade je obvezna, v primeru dežja bo nepogrešljiva tudi pelerina, saj je dostavnik brez kabine.

V ponudbi tri različice dostavnika
Čeprav vse različice poganja elektromotor z močjo štirih kilovatov in impresivnimi sto devetdeset Newton metri navora, bodo naročniki lahko izbirali med različnimi kapacitetami baterij. Tripl z najmanj zmogljivo baterijo, katere kapaciteta znaša 5,3 kilovatnih ur, bo dostavljavce z enim polnjenjem zapeljal na pot, dolgo trideset do šestdeset kilometrov. Vmesna različica z nekaj manj kot sedmimi kilovatnimi urami naj bi zadostovala za petdeset do osemdeset kilometrov. Za obljubljenih sedemdeset do sto kilometrov dosega bo treba izbrati opcijo z osmimi kilovatnimi urami.

Polnjenje baterije s kapaciteto osem kilovatnih ur bo na domačem omrežju trajalo osem ur ali štiri ure in pol ob uporabi hitrega polnjenja. Življenjska doba baterije pa znaša približno tisoč petsto polnjenj.

Tovorni prostor prilagodljiv zahtevam kupcev
Tripl se ponaša s sedemsto petdeset litrov velikim prtljažnim prostorom, ki bo na željo kupca lahko tudi ogrevan ali hlajen. Električni dostavnik bo lahko dostavljal tovor do skupne mase dvesto kilogramov.