Foto: AP
Foto: AP

Po poročanju TMZ-ja je 40-letna Riccijeva zahtevek na losangeleškem sodišču vložila še isto jutro, kot razlog pa navedla "nepremostljive razlike".

Par je poročen sedem let, v zakonu pa se jima je rodil danes petletni sin Freddie. Igralka je v zahtevku za ločitev zaprosila tudi za polno skrbništvo nad otrokom.

Do novice prihaja po burnem jutru v vili zakoncev Ricci-Heerdegen v Woodland Hillsu, ko se je morala policija odzvati na klic zaradi družinskega nasilja.

Kot so sporočili s policije, so posredovali, aretirali niso nikogar, so pa Riccijevi odobrili izredni nalog za varovanje pred Heerdegenom.

Spoznala sta se na snemanju

Kot poroča The Blast, sta se zakonca tisto jutro močno sporekla, prepir pa se je sprevrgl v nasilje policija navaja, da je Heerdegen pljunil v igralko.

Riccijeva je sicer le nekaj dni pred incidentom na Instagramu objavila voščilo možu ob očetovskem dnevu s pripisom "Rada te imava, oči!".

Riccijeva, najbolj znana po vlogah v filmih Casper, Adamsovi in Brezglavi jezdec, je Heerdegena spoznala leta 2011 na snemanju serije Pan Am, kjer je delal kot snemalec.