Igralka je priznala, da tudi življenje zvezdnikov ni tako rožnato. Foto: Reuters
Igralka je priznala, da tudi življenje zvezdnikov ni tako rožnato. Foto: Reuters

Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri je popolnoma urejena, zraven pa je dodala še tisto, na kateri je čisto objokana in zapisala, da s tem želi ljudem sporočiti, da v Hollywoodu ni vse tako rožnato.

"Določeni dnevi so čudoviti," je zapisala. "Seveda sem lahko dve uri na dan takšna, s popolno urejenimi lasmi in ličili. Čudovito se počutim tudi po tem, ko telovadim ... A vse zahteva delo!"

Ob tem pa je dodala, da ne more skrivati, da so določeni dnevi tudi težki in ne tako zelo glamurozni. "Zavedam se, da imam srečo in so moje težave rešljive. Moja hvaležnost je neverjetna. A včasih te življenje lahko za kakšno minuto tudi povozi. Zato se zjočemo, potem pa se znova poberemo in gremo naprej."

Njena objava je pri oboževalcih naletela na odobravanje, mnogi so bili hvaležni, da jih je igralka spomnila, da gre življenje naprej. "Hvala, da si tako človeška. Vedno si mi bila v navdih," je zapisal eden izmed uporabnikov družbenega omrežja.

Sporočilo sledilcem je objavila nekaj več kot dve leti po tem, ko sta se po štirih letih zakona razšla z možem Willom Kopelmanom, pa tudi že večkrat prej je razkrila, da je bilo po ločitvi težko in je padla v nekakšno luknjo ‒ dokler ni dobila vloge v Netflixovi seriji Santa Clarita Diet.

Igranje je za nekaj let zaradi družina opustila. "Želela sem vzgajati svoja otroka, zato sem za nekaj let igranje postavila na stranski tir. A potem sva se z njunim očetom razšla in je bilo zelo težko. Ujeta sem bila v neko strašno in temno življenje, potem pa se je pojavil scenarij za Netflixovo serijo in sem si najprej mislila, da to ni najprimernejši čas. To me je naučilo pomembne življenjske lekcije."

Barrymore in Kopelman imata sicer skupaj dva hčerki: 4-letno Frankie in 5-letno Olive.