Zaljubljenca želita s poroko pohiteti. Foto: EPA
Zaljubljenca želita s poroko pohiteti. Foto: EPA

Srce vnukinje z oskarjem nagrajene igralke in monaške kneginje Grace Kelly je osvojil filmski producent Dimitri Rassam. Zaljubljenca sta se zaročila po letu videvanja, svoje sreče pa na slavnostnem dogodku nista mogla skriti. Navdušena je bila videti tudi Caroline Hanovrska, mati bodoče neveste, ki se je plesa udeležila v spremstvu Karla Lagerfelda, ustvarjalnega vodje Chanela.

Po poročanju britanskih medijev želi par s poroko pohiteti, poročila pa bi se naj na Siciliji v vili Dimitrijeve matere, francoske igralke Carole Bouquet.

Slavnostnega plesa se je udeležil tudi Charlottin mlajši brat, 30-letni Pierre Casiraghi, in njena polsestra Alexandra Hanovrska. Novice o zaroki so tako prišle na dan le dva dni po tem, ko se je v Peruju poročil Charlottin polbrat Christian Hanovrski.

Tradicionalni ples vrtnic
V Monaku že vse od leta 1954 vsako pomlad priredijo enega najprestižnejših dogodkov, ki so ga poimenovali ples vrtnic. Ples pa ne služi le zabavi. Njegovo prvotno poslanstvo je zbiranje denarja za sklad princese Grace Kelly. Denar je namenjen plačilu šolnin mladim umetnikom

Charlotte, ki je po svoji babici Grace podedovala izjemen videz, se je na plesu pojavila v elegantni črno-beli toaleti. Svoj videz je dopolnila s skromnimi dodatki, usnjeno črno torbico, vsekakor pa udeleženci niso mogli odmakniti pogleda z ogromnega diamanta na njenem prstancu. Medtem se je princesa Caroline odločila za nežnejše tone. Sijala je v svetli rožnati obleki.

31-letna Charlotte Casiraghi je mati štiriletnega Raphaëla, ki se ji je rodil v razmerju z Gadom Elmalehom, s katerim se je razšla leta 2016. Nekaj mesecev po novici o razhodu para je Charlotte spoznala Dimitrija.