Goran se svoje afere kesa in v javnem pismu prosi dolgoletno partnerko, da mu odpusti. Foto: Index.hr
Goran se svoje afere kesa in v javnem pismu prosi dolgoletno partnerko, da mu odpusti. Foto: Index.hr
Goran Ivanišević in Tanja Dragović
Tanja je paparacem pred zagrebškim stanovanjem, ki spremljajo vsak njen gib, zatrdila, da se po aferi počuti v redu. Foto: EPA

Goran je opravičilo objavil na enem izmed hrvaških spletnih portalov.

Je afero zrežirala Tanja?
Afera se je začela pred dnevi, ko so v neki reviji objavili fotografije Gorana in televizijske voditeljice Vanje Halilović, ko sta v le nekaj minutnem razmiku zapustila stanovanje v središču Zagreba, last neke Vanjine sorodnice. Takoj so se pojavile govorice o ljubezenski zvezi, nekdanji tenisač pa je po incidentu pobegnil v Monte Carlo. Ko je Tatjana, ki je pred nekaj meseci Goranu rodila drugo hčer, videla fotografije, je dobesedno ponorela in svojega partnerja vrgla iz stanovanja.

Goran lahko še vedno obiskuje otroka
Prevarana Tatjana dovoli Goranu, da vsak dan obišče svoja majhna otroka, a paparaci, ki vse dneve stražijo pred njuno hišo, so opazili, da Goran še nobeno noč po aferi ni prespal doma. Nekateri zlobni jeziki trdijo celo, da je bila Tatjanina želja, da fotograf hrvaške tračarske revije zasleduje njenega partnerja, saj naj bi že dalj časa sumila, da jo Goran vara.

Zdaj se je oglasila tudi Vanja, ki je na vprašanje, kako se počuti po aferi, odgovorila, da njeno življenje teče po ustaljenih tirnicah in da ne bo dovolila, da bo afera preveč vplivala na njeno življenje.