Larry Birkhead se veseli izidov DNK-testa, ki ja pokazal, da je biološki oče hčerke Anne Nicole Smith. Foto: Reuters
Larry Birkhead se veseli izidov DNK-testa, ki ja pokazal, da je biološki oče hčerke Anne Nicole Smith. Foto: Reuters
Anna Nicole Smith
Vprašanje je, komu bi Anna, ne glede na biološko očetovstvo, najbolj zaupala svojo hčerko. Foto: epa

Čeprav je na rojstnem listu sedemmesečne Dennielynn naveden zadnji Annin partner in odvetnik Howard Stern, se genetike ne da preslepiti.

Zdi pa se, da Birkhead že vseskozi vedel, kdo je pravi oče, saj je po razkritju izidov genetskega testa novinarjem z nasmeškom na obrazu povedal: "Sem vam rekel." Birkhead je poleg Howarda Sterna in princa Frederica von Anhalta zdaj dokončno zmagal v boju za očetovstvo hčerke Anne Nicole Smith.


Samo, da otroka ne dobi Annina mama
Stern je bil nad razkritjem razočaran, vendar je sklenil, da bo zakopal bojno sekiro z Birkheadom in si prizadeval, da bi fotograf dobil skrbništvo nad svojo hčerko. Stern se je namreč zavezal, da punčke ne bo prepustil Annini odtujeni mami. Kot je znano, je Anna Nicole Smith nenadno umrla zaradi prevelikega odmerka zdravil.


Birkhead že kupuje igrače
Novica je dramatičen vrhunec burnega dogajanja po njeni smrti, in upajmo tudi, da tudi začetek srečnega epiloga, posebej za malo Dennielynn. Navdušeni očka je že kupuje igrače, med vzroki za njegovo navdušenje pa je zagotovo tudi bogastvo, ki ga mala lahko podeduje, če bodo odvetniki zmagali v že desetletje trajajočem sodnim sporom z nekdanjim Anninim možem in naftnim mogotcem Howardom Marshallom.