Bo Hugh le našel žensko svojega življenja? Foto: EPA
Bo Hugh le našel žensko svojega življenja? Foto: EPA

Britanski igralec, najbolj znan po vlogah v romantičnih komedijah, je bil dolgo v zvezi z igralko in manekenko Elizabeth Hurley, nato pa je "presedlal" na Jemimo Khan, pripadnico britanske elite, humanitarko in nekdanjo ženo pakistanskega zvezdnika kriketa Imrana Khana. Skupaj sta bila tri leta, nato pa se je tudi ta ljubezen ohladila.

Hugh je bil od leta 2007 brez stalne partnerke, zdaj pa je po poročanju britanskih medijev znova začutil "metuljčke" v trebuhu. Njegova izbranka je 31-letna lepotica kitajskih korenin Tinglan Hong, ki je povsem običajna Londončanka.

Parček naj bi bil skupaj že nekaj mesecev, pogosto pa ju vidijo med sprehajanjem in romantičnimi večerjami. "Hugh in Tinglan sta se zelo zbližala. Skorajda ne mine dan, da se ne bi srečala, in postala je res pomemben del njegovega življenja. Kljub temu pa ne more iz svoje kože in se res težko odpre sočloveku, zato bo morala biti potrpežljiva," pravijo Hughovi prijatelji.

Ljubezen cveti nekaj mesecev
Zvezdnik je 19 let mlajšo lepotico spoznal konec lanskega leta, skupaj pa sta od januarja, ko so ju "zalotili" med poljubljanjem v enem izmed londonskih pubov.

Hugh je lani obiskal tudi Kitajsko in se vrnil domov navdušen nad lepoto tamkajšnjih žensk. Dejal je namreč, da "se je v 24 urah zaljubil kar štirikrat". Ko je lani septembra dopolnil 50 let, pa je izjavil, da bi bil res skrajni čas, da se ustali in da si želi naraščaja. "Da še nimam otrok, je moja krivda. Imel sem nekaj res prikupnih deklet," je dejal.