Na fotografiji, posneti v petek za Gwynethin 47. rojstni dan, so tri generacije – poleg Paltrowove in Apple še babica Blythe Danner (76), prav tako igralka.

"Danes je rojstni dan srednje, ampak slavimo celotno rodbino Danner-Paltrow-Martin. Tukaj imamo tri prijazne, nadarjene, ljubke, čudovite ženske. Jabolko ne pade daleč od drevesa – in tudi Jabolko (Apple, op. a.) ne. Želim ti najboljše mogoče leto, @gwynethpaltrow!," je zapisal ob fotografiji Blasberg.

Oboževalci z oskarjem nagrajene igralke so bili nad fotografijo navdušeni in številni so takoj poudarili, kako zelo podobne so si vse tri.

"Videti so kot trojčice," je pripomnil en komentator. "Kot sestre," je zapisal drugi. "Kakšna naravna lepota," je dejal tretji. "Prekrasne, prekrasne, prekrasne" in "Vse ste lepe, ampak Apple pa je naravnost prekrasna".

Za Apple je sicer znano, da ni najbolj navdušena, kadar njena mama kdaj objavi kakšno njeno fotografijo na družbenih omrežjih. Tako je enkrat celo javno zapisala pod objavo, da "sta se zmenili drugače glede objavljanja fotografij".