Kaj na Madonnine želje o razširitvi družine pravi njen mož Guy Ritchie, ni znano. Foto: Reuters
Kaj na Madonnine želje o razširitvi družine pravi njen mož Guy Ritchie, ni znano. Foto: Reuters

Ne odnehajte, dokler ne najdete moje princeske!

Madonna in David Banda
Madonna je aprila z Davidom obiskala sirotišnico v Malaviju. Foto: Reuters

Madonna, ki je lani iz te revne afriške države posvojila takrat dveletnega Davida Bando, naj bi nov dom zdaj našla še malavijski deklici.

V Afriko je poslala nekaj svetovalcev, ki ji bodo pomagali izbrati pravega otroka. Pevka jim je naročila: "Ne odnehajte, ne počivajte, dokler ne najdete moje princeske!"

Mercy ostaja v Malaviju
Zvezdnica, ki ima poleg posvojenega Davida še dva biološka otroka, 11-letno Lourdes in sedemletnega Rocca, je nameravala posvojiti 20-mesečno malavijsko deklico Mercy, a si je otrokova družina v zadnjem trenutku premislila in ustavila posvojitveni postopek.

Mercyjin stric Peter Banet je dejal: "Raje se iz dneva v dan prebijam z njo in garam kot žival, kot da bi pustil, da bi živela daleč, daleč stran s slavno belsko družino."

Madonno naj bi zavrnitev zelo potrla, saj je že vsem povedala, da ima novo hčer, prijateljem je pokazala tudi Mercyjino fotografijo. "Vse, o čemer sanja zadnje tedne, je to, da bi David čim prej dobil sestrico," je povedal njen neimenovani prijatelj.

Se bo tudi tokrat zapletlo?
Ker se je posvojitveni postopek za Davida lani zelo zapletel, Madonna pa se je morala boriti tudi proti obtožbam, da pri posvojitvi izkorišča svojo slavo in zveze, je bila zelo vesela, ker je mislila, da bo šlo z Mercy vse gladko. Po načrtih naj bi deklica v londonsko vilo Madonne in njenega moža, režiserja Guyja Ritchieja, prišla aprila. Mercy je klicala smejoči angel, saj naj bi se vedno, ko jo je pevka vzela k sebi v naročje, smehljala in bila dobro razpoložena. A Mercy ostaja doma, v Malaviju, Madonna pa bo verjetno kmalu našla novo prisrčno deklico.

A. P.

Ne odnehajte, dokler ne najdete moje princeske!