Zaradi nosečnosti je njeno oprsje veliko bujnejše kot sicer, ugotavljajo poznavalci. Foto: EPA
Zaradi nosečnosti je njeno oprsje veliko bujnejše kot sicer, ugotavljajo poznavalci. Foto: EPA
Del zasedbe Beverly Hillsa 90210
Jennie Garth, Brian Austin Green, Ian Ziering, Jason Priestley in Gabrielle Carteris spet na kupu. Foto: AP
Del zasedbe Melrose Placea
Doug Savant, Grant Show in Daphne Zuniga so pozirali z Darrenom Starom, ustvarjalcem obeh serij. Foto: AP
Beverly Hills 90210

Tori Spelling in preostala "druščina" (no, večina) iz omenjenih serij se je v petek sprehodila po rdeči preprogi pred hotelom Hilton na Beverly Hillsu, da bi predstavili DVD-je, na katerih bodo ovekovečena nadaljevanja iz prvih sezon obeh serij, ki sta močno zaznamovali 90. leta prejšnjega stoletja in ustvarili smernice za večino najstniških nadaljevank, ki dandanes polnijo tv-ekrane.

Za denar se lahko igralci obrišejo pod nosom
A vse skupaj se skoraj ne bi zgodilo, saj je večina igralcev razmišljala o tem, da bi preskočila omenjeno zabavo. Od prodaje DVD-jev namreč ne bodo imeli nobene denarne koristi. V njihovih pogodbah iz "davnih" devetdesetih namreč niso predvideli pohoda digitalne dobe. Ian Ziering, ki je v Beverly Hillsu upodobil svetlolasega plejboja Steva Sandersa, je, potem ko je prejel vabilo na zabavo, poklical nekdanje soigralce in dobili so se na kosilu, kjer so se pogovarjali o (ne)udeležbi tega srečanja. Skupaj so ugotovili, da je 90210 pomemben "izdelek" tudi v svetovnem merilu, in radi bi bili pošteno zastopani pri zaslužku. A po toči zvoniti je prepozno ... Večina igralcev je le požrla ponos in se pojavila na zabavi, saj je, kot je rekel Ziering, "to pač del šovbiznisa".

Na srečanje so prišli Ian Ziering (Steve), Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Brian Austin Green (David), Gabrielle Carteris (Andrea) in Tori Spelling (Donna). Priestley, ki je bil kot Brandon Walsh, fant iz Minnesote, ki bi si ga vsaka mati želela za zeta, glavni zvezdnik nadaljevanke, je povedal, da so se z drugimi igralci vedno zelo trudili ostati povezana ekipa, Carterisova pa je izdala, da se producenti z nekaterimi izmed njih dogovarjajo, da bi na DVD-je s poznejšimi sezonami dodali tudi njihove komentarje (teh ni na disku s prvo sezono, spregovoril pa je ustvarjalec serije Darren Star).

Jennie rodila pred kratkim, Tori pred skorajšnjim porodom
Jennie Garth se je na tej zabavi prvič po rojstvu hčere Fione Eve 30. septembra letos (ki je njen tretji otrok s soprogom Petrom Faccinelliju) pojavila v javnosti in povedala, da je želela izkazati podporo nadaljevanki, ki ji je dala vse, kar ima danes, priznala pa je tudi, da "ni želela biti tista, ki ne bi prišla". Dve veliki imeni namreč nista: Shannen Doherty in Luke Perry.

Tori Spelling (Donna), ki je v petem mesecu nosečnosti, je v zvezdniškem slogu prišla kakšno uro za soigralci, spremljal pa jo je soprog Dean McDermott. Povedala je, da je precej paranoična, saj gre za njeno prvo nosečnost, in da si dela skrbi zaradi vsake malenkosti. Spellingova bo imela posredno najverjetneje le kakšno korist od prihodka od prodaje DVD-jev, saj je bil producent megauspešne serije njen pokojni oče, medijski mogotec Aaron Speling.

Po rdeči preprogi so se sprehodili tudi igralci iz serije Melrose Place, ki je izšla iz Beverly Hillsa: Doug Savant (zdaj ga lahko gledamo v Razočaranih gospodinjah v vlogi Lynettinega moža Toma, v "Melroseu" pa je zaslovela tudi rdečelasa Marcia Cross, ki zdaj igra "gospodinjo" Bree), Grant Show, Daphne Zuniga in Darren Star, ki je ustvaril obe nadaljevanki, v zadnjem času pa je žel uspehe s Seksom v mestu in nanizanko Miss Match.