Bolt je novembra lani v Keniji 'pestoval' mladega geparda, ki velja za najhitrejšo žival na svetu. Foto: EPA
Bolt je novembra lani v Keniji 'pestoval' mladega geparda, ki velja za najhitrejšo žival na svetu. Foto: EPA
Cristiano Ronaldo
Medtem ko je njegov predhodnik v Armanijevih spodnjicah David Beckham za fotografije požel veliko pohval, je bil slavni CR zaradi neposrečenih poz bolj tarča posmeha ... Foto: EPA

"Sveža in sadna" dišava bo na voljo tako v moški kot ženski različici, navdih zanjo pa so našli v divjini Afrike. Tudi zato bo zavita v embalažo, ki spominja na zebrine proge, na prodajne police pa bo prišla junija.

Pri Pumi sicer nimajo navade, da bi za reklamne kampanje najemali slavna imena, še več, Bolt bo celo prvi zvezdnik, ki bo svoje ime zastavil za njihov parfum.

Ko ne veš, koga bi najel, izberi športnika
Povsem drugačna pa je zgodba pri drugih uveljavljenih modnih hišah, ki na milijone dolarjev namenijo temu, da v predstavljanje svojih novih izdelkov pritegnejo imena iz sveta zabave.

V zadnjem času so zelo iskani prav profesionalni športniki. Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je tako odvrgel cunjice in "smuknil" v spodnje perilo Armani, v zapeljivih položajih - in oblečena le v spodnjice - pa sta za znamko Calvin Klein pozirala tudi japonski nogometaš Hidetoši Nakata in privlačni španski tenisač Fernando Verdasco.

Točno vedel, katero hoče
Pa še malo nazaj k Boltu, prepričljivemu svetovnemu rekorderju na 100 in 200 metrov, ki zmaguje tudi že na 400 metrov. Nedavno je potrdil, da je do ušes zaljubljen v bujno manekenko, 24-letno Taneish Simpson, ki ga je očarala kar prek televizijskih zaslonov. Ker si je ni mogel izbiti iz glave, ni tratil časa in jo je poklical ter povabil na zmenek.

Očitno so bile njegove zapeljevalske sposobnosti uspešne, saj sta hitro postala par, Američanka pa je nekaj dni preživela tudi že na njegovi Jamajki.