Po pisanju britanskih medijev naj bi bila v ljubezenski zvezi že nekaj mesecev.

Naomi Campbell je ena najbolj znanih manekenk. Foto: EPA
Naomi Campbell je ena najbolj znanih manekenk. Foto: EPA

Mediji so začeli pisati o novem paru pred nekaj tedni, ko sta Naomi in Liam odkrito flirtala prek Instagrama. 48-letna manekenka je pred tedni komentirala Liamovo fotografijo s pripisom čudovita oseba, pevec ji je odgovoril s poljubom, nekaj dni pozneje je skupen selfi komentiral z besedami občudovanja Naomi: "Popolnost v eni osebi."

Dvojica je skupaj preživela silvestrovo v Gani, kar je Naomi razkrila prav na Instagramu. Vse od takrat se je začel lov medijev na poljub ali priznanje, ki pa ga za zdaj še ni.

Oba sta prisluhnila koncertu Davida v londonski O2 Areni, nazadnje pa sta se oba udeležila zabave po podelitvi baft pretekli konec tedna, skupaj pa se nista fotografirala na rdeči preprogi.

Neimenovani vir je za britanski The Sun povedal: "Videvata se že nekaj časa. Ona mu je zelo všeč, vsem govori, da je fantastična in prelepa, skupaj pa preživljata čudovito obdobje."

Liam Payne, ki si je pot med zvezde tlakoval skozi fantovsko skupino One Direction, je lani končal zvezo z 10 let starejšo britansko pevko Cheryl Ann Tweedy (nekdanjo ženo nogometaša Ashleyja Cola), s katero ima sina Beara.

Ljubezensko življenje ene najbolj znanih manekenk pa je od vedno polnilo časopisne stolpce zadnji njen partner je bil britanski raper Skepta. Njeni ljubimci so bili še: igralec Jean-Claude Van Damme, boksar Mike Tyson, poslovneža Flavio Briatore in Matteo Marzotto, ruski milijarder Vladimir Doronin ... Govori se tudi, da je bila v zvezi z monaškim knezom Albertom II. in igralcem Michaelom Fassbenderjem.