Kot poroča španska revija Hola!, je 36-letna Španka (rojstni dan je praznovala preteklo soboto) rodila pred nekaj dnevi v New Yorku. Ime potomca še ni znano, tudi druge podrobnosti so ovite v tančico skrivnosti.

Zakonca sta septembra potrdila, da bosta postala starša. Silva je novico delila na svojem družbenem omrežju Instagram.

Richard Gere bo avgusta praznoval 70. jubilej, Alejandra pa je preteklo soboto praznovala 36. rojstni dan. Foto: EPA
Richard Gere bo avgusta praznoval 70. jubilej, Alejandra pa je preteklo soboto praznovala 36. rojstni dan. Foto: EPA

Večno zvestobo sta si Richard in Alejandra, začela sta se sestajati leta 2014 po usodnem srečanju v Italiji, obljubila aprila lani v New Yorku, obkrožena s prijatelji in družino na posebni ceremoniji, ki je vsebovala elemente indijske tradicije. "Najsrečnejši moški na svetu sem in kako ne bi bil, ko sem poročen s čudovito in zabavno žensko, ki rada pomaga drugim, poleg tega pa je super mama."

"Bila sem nekoliko izgubljena, ko sem ga spoznala, pa je moje življenje dobilo smisel. Čutila sem, da mi je pokazal mojo pravo pot," pa je povedala njegova srčna izbranka.

Gere ima že iz svojega drugega zakona s Carey Lowell 18-letnega sina Homerja. Gere je bil štiri leta poročen tudi z manekenko Cindy Crawford. Par se je razšel leta 1995. Alejandra, sicer hčerka nekdanjega podpredsednika nogometnega kluba Real Madrid Ignacia Silve, pa je bila pred Gerom poročena z Govindom Friedlandom, s katerim imata šestletnega sina Alberta.