Justin Bieber je postal slaven, ko je bil še zelo mlad, zato del svojih težav pripisuje tudi temu. Foto: EPA
Justin Bieber je postal slaven, ko je bil še zelo mlad, zato del svojih težav pripisuje tudi temu. Foto: EPA

"Justin je potrt in utrujen. Preživlja težke čase," je pojasnil vir blizu zvezdnika in poudaril, da težave 24-letnika nikakor niso povezane z njegovo ženo. "Njun zakon je zelo srečen, težave ima z nečim čisto drugim," še poudarja. "Okrog sebe je zbral dobro pomoč in se zdravi. Trdno verjame v to, da se bo kmalu počutil bolje."

Drugi vir je za ameriški tabloid People potrdil, da zvezdnik obiskuje terapijo, medtem ko nekateri ocenjujejo, da njegova stiska izvira iz spoprijemanja z "idejo slave".

Težave ima z idejo slave

"Začel je kot kanadski najstnik, bil je zelo vljuden in prijazen do vseh okrog sebe, vendar ga je neizmerna slava popolnoma spremenila." Vir dodaja, da je imel zvezdnik dostop do čisto vsega in je bil obkrožen z ljudmi, ki so na vsako njegovo prošnjo odgovorili z da, mnogi pa so tudi izrabili njegovo zaupanje oziroma ga uporabili proti njemu.

"Zdaj je čustven in ima težave z idejo slave ‒ s tem, da mu ljudje sledijo, da ga oboževalci zalezujejo in paparaci fotografirajo vsak njegov korak." Poleg tega pa je v času odraščanja čutil močan pritisk staršev, ki so imeli zanj velike načrte ‒ sploh oče Jeremy Bieber, s katerim imata še danes zapleten odnos.

Zaradi depresije odpovedal turnejo

O duševnem zdravju je pred kratkim spregovoril že v intervjuju za Vogue, v katerem je priznal, da je zaradi slave v tako mladih letih postal precej aroganten.

Namigovanja o njegovih težavah so se sicer pojavila že leta 2017, ko je odpovedal 14 koncertov v sklopu turneje Purpose. "Na turneji sem postal zelo depresiven. O tem sicer nisem govoril in se z vsem tem še vedno spopadam. Bil sem osamljen in sem potreboval nekaj časa."