Nazadnje sta se skupaj po rdeči preprogi sprehodila na letošnjih grammyjih. Foto: Reuters
Nazadnje sta se skupaj po rdeči preprogi sprehodila na letošnjih grammyjih. Foto: Reuters

"Zvezdnika si sicer želita, da vse skupaj ostane zasebno, a prijatelji in družina so zanju izjemno veseli," je eden izmed virov povedal za JustJared, ki je o novici tudi prvi poročal. "Sophie že izbira oblačila, ki jih bo v času nosečnosti in spreminjajočega se telesa nosila na rdečih preprogah," pa je razložil drugi vir.

Zvezdnika sta se na rdeči preprogi skupaj nazadnje pojavila na letošnji podelitvi grammyjev, kjer je Joe z zasedbo The Jonas Brothers tudi nastopal.

Oboževalce sta sicer precej presenetila maja 2019, saj sta se neposredno po podelitvi Billboardovih glasbenih nagrad poročila v Las Vegasu. Nato sta mesec dni pozneje za družino in prijatelje v Franciji priredila še eno poroko in praznovanje.

"Resnično sta odličen par," je vir razložil za Entertainment Online. "Vsi so obsedeni z njima."

Čeprav imata oba zelo uspešni karieri – The Jonas Brothers so izjemno zaposleni s turnejo, Turnerjeva pa s snemanjem novih projektov –, pa še vedno na prvo mesto postavljata družino.

Srečo povezuje s svojim izbrancem

Igralka je pred časom za Glamour priznala, kako velik vpliv je imel izbranec na njeno življenje. "Zdi se mi, da zelo dolgo zase nisem našla nekega smisla," je razložila 23-letna igralka. "Veliko moje zdajšnje sreče je povezane z osebo, v katero sem se zaljubila, ki me ljubi bolj, kot ljubi sebe, in želi, da najdem srečo. To je bila verjetno najpomembnejša stvar, ki me je prisilila, da sem odkrila, kdo sploh sem zunaj igralskega poklica."

Njuna romantična pot se je začela novembra leta 2016, ko je Joe s Sophie navezal stik prek Instagrama, potem ko so ga prijatelji spodbujali, da jo mora spoznati. Že decembra istega leta so tabloidi poročali o tem, da se je "Joe pripravljen z njo ustaliti". Oktobra leta 2017 sta se zaročila in nato razmerje leta 2019 okronala z dvema porokama.