Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /var/www/monocms/monocms/public_html/theme/zivalskiotok/index.php on line 164 Warning: file_get_contents(https://www.rtvslo.si/api/header?type=v2019&custom_container=wrapSite): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/monocms/monocms/public_html/theme/zivalskiotok/index.php on line 164 Živalski otok, MMC RTV Slovenija

Novice

Poginila je Zsa Zsa, "najgrši pes na svetu"

Žalostna usoda Zsa Zse

11. julij 2018 ob 09:52
Aoka - MMC RTV SLO

Zmagovalka 30. tekmovanja Najgrši pes na svetu Zsa Zsa je poginila le nekaj dni za tem, ko je zmagala na tekmovanju in svoji lastnici Megan Brainard prislužila 1.500 ameriških dolarjev.

Zsa Zsa je poginila v spanju, je za televizijo NBC povedala njena lastnica. Ob tem pa je dodala, da celotna družina žaluje za njo. Zsa Zsa, angleški buldog, je prepoznavnost dosegla s svojim (pre)dolgim jezikom, s krivimi zobmi, steklenim pogledom in zelo širokimi rameni.

Preden jo je posvojila družina Brainard, je psička živela na pasji farmi, kjer so jo skupaj z drugimi psi vzrejali v nemogočih razmerah. Ime pa je dobila po hollywoodski igralki Zsa Zsi Gabor.

Posebnost zmagovalke tekmovanja Najgrši pes na svetu je bil njen zelo dolg jezik, ki ji je ves čas visel iz širokega gobca in ji skoraj segal do prsi. "Jezik ji moramo stalno vlažiti. Za njene ustnice pa uporabljamo vazelin za pse," je takrat dejala njena lastnica iz Aoke v Minnesoti za CNN.

K. K. Prijavi napako
 

Oddajte svoj komentar - Št. komentarjev: 5

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike RTV Slovenija.
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Prijavi sovražni govor


 

Avdio & Video

  • Center za rehabilitacijo psov na Koroškem

  • Nevarnost zastrupitve z oporečnim mesom

  • Varuh pravic živali

  • Na Apaškem polju zastrupljenih več psov

Facebook

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!