Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
14.12.2020
Že kar lep čas smo v decembru, in kolikor hitro rečemo december, vsak pomisli na sneg, kuhančka, darila in seveda tudi smučanje. Kako bo letos s smučanjem je še preuranjeno govoriti, lahko pa vam svetujemo vsaj pri nakupu in pri servisu samih smuči.
04.12.2020
Obraz nam lahko kaže veliko stvari, saj vsakodnevni stres in napetost na njem puščata sledi. Ste vedeli, da lahko z enostavnimi in lahkimi vajami za obraz učvrstimo mišice obraza?
27.11.2020
Na kaj pomislite, če vam povemo stavek “dobra domača, slovenska hrana? V mrzlih dneh se na jedilniku znajdejo tudi pečenice in krvavice s prilogama kot sta krompir in kisla repa.
22.08.2020
Z Natašo Drozg, vodjo parka Koruzni labirint smo se pogovarjali, da je ta labirint za mlade in stare, torej za vse, ki želijo svoj prosti čas preživeti malo drugače.
08.08.2020
V juranjem programu smo se s s poslovodjo prodajalne Lisca Supernova, Suzano Janžič, in vodjo prodaje trgovine NKD za vzhodni del Slovenije, Natašo Šanca pogovarjali o tem, kakšne kopalke so v letošnjem letu moderne.
23.07.2020
V jutranjem programu Radia Maribor smo se s Katarino Kovačič, diplomirano biotehnologinjo iz Zeliščnega posestva Cvetka, pogovarjali o nasvetih, kako si lahko sončno kremo naredimo sami.
16.07.2020
V jutranjem programu Radia Maribor smo se z Jako Rampre, ki že več kot 30 let servisira in prodaja kolesa, pogovarjali o tem, kakšne so razlike med kolesi in ali je servis koles pomemben.
10.07.2020
Izvedeli boste nekaj več o samih ribah, kako so vzrejene, kakšen je njihov življenjski ciklus. Morda veste, kako je z ribogojništvom v zimskih mesecih? O vsem tem smo govorili v jutranjem programu Radia Maribor.
09.07.2020
Poletje je že tukaj in tako rekoč tudi "žar sezona". Načinov, kako pripraviti meso za peko čevapčičev, je veliko. Potrebno je začeti pri samih osnovah, začinjanju. Poznamo tudi različne vrste žara. V jutranjem programu smo se pogovarjali ravno o tem.
01.07.2020
Začimbe imajo v prehrani pomembno vlogo, saj lahko z njimi spreminjamo, dopolnjujemo in do določene mere tudi izboljšujemo okus in vonj jedi.
06.06.2020
Bistvo metode "VBp - Vrt brez prekopavanja" je v njeni učinkovitosti ter enostavnosti, saj izhaja iz opazovanja naravnih vzorcev. Narava nam povrne z rodovitnimi tlemi in bujnimi pridelki.
29.05.2020
Kmetija Flis - Četina leži v Spodnjih Grušovljah, en kilometer severno od Šempetra v Savinjski dolini. Usmerjeni so predvsem v pridelavo in predelavo mleka
Neveljaven email naslov