Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dominik Hojnik

Jutranji program Servis smučarske opreme pred sezono zelo pomemben

14.12.2020

Že kar lep čas smo v decembru, in kolikor hitro rečemo december, vsak pomisli na sneg, kuhančka, darila in seveda tudi smučanje. Kako bo letos s smučanjem je še preuranjeno govoriti, lahko pa vam svetujemo vsaj pri nakupu in pri servisu samih smuči.

Jutranji program Za obrazno jogo nismo nikoli prestari

04.12.2020

Obraz nam lahko kaže veliko stvari, saj vsakodnevni stres in napetost na njem puščata sledi. Ste vedeli, da lahko z enostavnimi in lahkimi vajami za obraz učvrstimo mišice obraza?

Jutranji program Slovenska zimska tradicionalna hrana

27.11.2020

Na kaj pomislite, če vam povemo stavek “dobra domača, slovenska hrana? V mrzlih dneh se na jedilniku znajdejo tudi pečenice in krvavice s prilogama kot sta krompir in kisla repa.

Jutranji program Skupaj po poteh letošnjega koruznega labirinta v Mariboru

22.08.2020

Z Natašo Drozg, vodjo parka Koruzni labirint smo se pogovarjali, da je ta labirint za mlade in stare, torej za vse, ki želijo svoj prosti čas preživeti malo drugače.

Jutranji program Nekoč so bile v modi kopalke na "špagice". Kaj pa danes?

08.08.2020

V juranjem programu smo se s s poslovodjo prodajalne Lisca Supernova, Suzano Janžič, in vodjo prodaje trgovine NKD za vzhodni del Slovenije, Natašo Šanca pogovarjali o tem, kakšne kopalke so v letošnjem letu moderne.

Jutranji program Nasveti, kako narediti naravno kremo za sončenje

23.07.2020

V jutranjem programu Radia Maribor smo se s Katarino Kovačič, diplomirano biotehnologinjo iz Zeliščnega posestva Cvetka, pogovarjali o nasvetih, kako si lahko sončno kremo naredimo sami.

Jutranji program Kolo je treba vzdrževati tako, kot bi šlo za avtomobil

16.07.2020

V jutranjem programu Radia Maribor smo se z Jako Rampre, ki že več kot 30 let servisira in prodaja kolesa, pogovarjali o tem, kakšne so razlike med kolesi in ali je servis koles pomemben.

Jutranji program Kako pripraviti ribo za žar in kaj ponuditi za prilogo

10.07.2020

Izvedeli boste nekaj več o samih ribah, kako so vzrejene, kakšen je njihov življenjski ciklus. Morda veste, kako je z ribogojništvom v zimskih mesecih? O vsem tem smo govorili v jutranjem programu Radia Maribor.

Jutranji program Zopet je čas za peko dobrot na žaru

09.07.2020

Poletje je že tukaj in tako rekoč tudi "žar sezona". Načinov, kako pripraviti meso za peko čevapčičev, je veliko. Potrebno je začeti pri samih osnovah, začinjanju. Poznamo tudi različne vrste žara. V jutranjem programu smo se pogovarjali ravno o tem.

Jutranji program Začimbe imajo v prehrani pomembno vlogo

01.07.2020

Začimbe imajo v prehrani pomembno vlogo, saj lahko z njimi spreminjamo, dopolnjujemo in do določene mere tudi izboljšujemo okus in vonj jedi.

Jutranji program Vrtnar Aljaž Plankl o vrtu brez prekopavanja

06.06.2020

Bistvo metode "VBp - Vrt brez prekopavanja" je v njeni učinkovitosti ter enostavnosti, saj izhaja iz opazovanja naravnih vzorcev. Narava nam povrne z rodovitnimi tlemi in bujnimi pridelki.

Jutranji program Kmetija Flis beležila padec prihodka od prodaje mlečnih izdelkov

29.05.2020

Kmetija Flis - Četina leži v Spodnjih Grušovljah, en kilometer severno od Šempetra v Savinjski dolini. Usmerjeni so predvsem v pridelavo in predelavo mleka

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov