Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

Evropa Škotska - evropska prestolnica mamil v breznu brez izhoda?

25.04.2021

Pisalo se je leto 1996 in eden od filmov, ki so zaznamovali tisto leto, je bil zagotovo Trainspotting, iskrena, občasno brutalna študija zasvojenosti in temnih plati urbanega Edinburga.

Seaspiracy Krvavi škampi in mreže duhov – je veganstvo res edina rešitev za oceane?

19.04.2021

V zadnjih tednih prah dviga Netflixov dokumentarni film Seaspiracy o tem, kdo ali kaj je pravi ubijalec oceanov. Nekateri za film pravijo, da jih je šokiral in jim odprl oči. A stroka ga odpravlja kot vegansko indoktrinacijo, ki izkrivlja dejstva.

Gostinske izjeme Mar virus pozna razliko med zasebnim in poslovnim kosilom?

12.04.2021

Pol leta so gostinci že zaprti, pol leta spremljajo, kako se odpira vse od depilacij do pasjih frizerjev, a oni ostajajo ne samo zaprti, vlada z njimi niti ne komunicira, kdaj in pod katerimi pogoji bi se lahko odprli. Izjema so – poslovna kosila.

Cepilni turizem Kako je Srbija z množičnim cepljenjem tujcev postala obljubljena dežela

01.04.2021

Medtem ko se EU in Slovenija spopadata s frustrirajočim pomanjkanjem cepiv oziroma prepočasnim cepljenjem, je slika povsem drugačna v Srbiji, kjer imajo cepiv toliko, da cepijo tudi tujce – in to brezplačno.

Kulinarika Prezgodnja smrt priljubljenega trbiškega kuharskega mojstra

30.03.2021

Nepričakovano in prezgodaj je umrl priljubljeni kuharski mojster iz Trbiža Ilija Pejić. V Bosni in Hercegovini rojeni 61-letni Pejić je na trbiškem golfigrišču vodil restavracijo Ilija Golf Club Tarvisio.

Orožarska zakonodaja V ZDA lažje do orožja kot vozniškega dovoljenja

28.03.2021

Zadnji strelski pokol v Koloradu je v ZDA znova obudil razpravo o orožarski zakonodaji ‒ kot v vseh podobnih tragedijah do zdaj bo tudi tokrat ostalo zgolj pri pozivih, ne pa dejanskih spremembah.

Kulinarika Najboljša restavracija Azije je prvič – kitajska

26.03.2021

Na virtualni podelitvi so za najboljšo restavracijo v Aziji razglasili The Chairman v Hongkongu. Priljubljena kantonska restavracija je tako postala prva kitajska restavracija, ki se ji je uspelo zavihteti na vrh seznama 50 najboljših restavracij Azije.

ZDA Otroci ostajajo v "kletkah" tudi pod Bidnom - samo politična tema niso več

24.03.2021

Se je z Bidnom spremenila samo forma, vsebina pa ostaja enaka? Tako se sprašujejo nekateri ob pogledu na centre za pridržanje otroških prebežnikov na mehiški meji. "Otroci v kletkah", ki so jih demokrati očitali Trumpu, tudi pod Bidnom ostajajo za zapahi.

Danski načrt odpiranja Za obisk restavracij bo potreben negativni test na covid

23.03.2021

Danska je razkrila dolgoročni načrt odpravljanja ukrepov za zajezitev koronavirusa. Čeprav je gastronomija gonilna sila tamkajšnjega turizma, so gostinci potegnili kratko. Restavracije se odpirajo 6. maja, gostje pa bodo morali predložiti negativni test.

ZDA Kdo so Ponosni fantje, neofašistična skupina, ki stoji za napadom na kongres

21.03.2021

Ameriška zvezna porota je vodilne člane Ponosnih fantov obtožila zarote za januarski napad na kongres. Februarja je Kanada to skrajno desno skupino uvrstila na seznam terorističnih skupin, v družbi takih organizacij, kot sta Al Kaida in Islamska država.

Lov v Afriki 1200 dolarjev za zebro, 35.000 za leva – kontroverzni lovski turizem v Afriki

13.03.2021

600 dolarjev za impalo ali noja, 1200 za zebro, 1800 za žirafo, 2500 za hijeno, 5000 za leoparda – ptice so vključene v ceno, lev – cena po poizvedbi. Tako se bere cenik trofej na lovu v Namibiji.

Retro Al Bano in Romina Power – sanjski par, zaznamovan s tragedijo

05.03.2021

Al Bano in Romina Power sta več kot 20 let veljala za sanjski par Italije. Njune uspešnice, kot so Felicita, Ci sara in Sempre Sempre so postale tako rekoč ponarodele.

Stran 15 od 81
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov