Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Novi koronavirus

Število okužb z virusom covida-19 upada

Število potrjenih koronavirusnih okužb še naprej upada, prejšnji teden so jih potrdili 5823, kar je 1683 manj kot teden pred tem. Zdravljenje zaradi covida-19 je na navadnih oddelkih bolnišnic v povprečju potrebovalo 68 bolnikov.

6

V kitajski provinci Henan za covidom-19 zbolelo 90 odstotkov prebivalstva

Vodja zdravstvenih oblasti v osrednji kitajski provinci Henan je sporočil, da je covid-19 imelo 89 odstotkov prebivalcev. Kitajska je na začetku decembra opustila stroge ukrepe v sklopu ničelne tolerance do covida-19.

50

Članice EU-ja neenotne glede uvedbe obveznega testiranja za potnike iz Kitajske

Švedska, ki predseduje Svetu EU-ja, je državam članicam priporočila, naj za potnike iz Kitajske kot pogoj za vstop uvedejo negativni izvid testiranja. Svetujejo tudi obvezno uporabo zaščitnih mask na poletih in testiranje odpadnih voda na letališčih.

29

Bojana Beović: V zaprtih prostorih smiselna nošnja zaščitnih mask

Tudi v prejšnjem tednu je število potrjenih koronavirusnih okužb upadalo, skupaj so jih potrdili 11.427, kar je 1164 manj kot teden pred tem. Medtem narašča število bolnikov z gripo in drugimi virusnimi obolenji.

30
Več novic

Verjeti mestnim oblastem ali državni statistiki? Samo v Čingdau naj bi bilo 500.000 okužb na dan.

Neki zdravstveni strokovnjak je dejal, da se samo v mestu Čingdao, v katerem živi deset milijonov ljudi, vsak dan z novim koronavirusom okuži pol milijona ljudi, zato opozarja, da državna statistika ne prikazuje pravega stanja.

20

Covid-19: WHO zaskrbljen zaradi porasta števila okužb na Kitajskem

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je izrazila zaskrbljenost zaradi porasta števila okužb s koronavirusom, ki povzroča covid-19, na Kitajskem. WHO ob tem podpira prizadevanja oblasti, da cepi najbolj ogrožene prebivalce.

35

Rast števila koronavirusnih okužb, razmere v bolnišnicah so stabilne

V prejšnjem tednu so potrdili 12.591 koronavirusnih okužb ali 567 več kot teden pred tem. Skupaj je od prejšnjega ponedeljka do minule nedelje umrlo 19 bolnikov s potrjeno koronavirusno okužbo, kar je sedem več kot v tednu pred tem.

23

Vrh zimskega vala okužb s koronavirusom naj bi dosegli v začetku januarja

Število okužb s koronavirusom se v zadnjem mesecu dni povečuje, vrh naj bi zimski val dosegel v začetku januarja. Pred prazničnimi druženji stroka svetuje previdnost in odgovorno ravnanje ob morebitni okužbi.

97
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov