Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Barišić in Šuler slabo spita, toda iz povsem različnih vzrokov

02.12.2018

Konec maja je Olimpija v finalu Pokala Slovenije premagala Aluminij s 6:1 in se veselila dvojne krone, pol leta pozneje je proti istemu tekmecu doživela tretji najhujši poraz v samostojni Sloveniji.

Prva liga Podpora s tribun zagotovljena, dobrodošel bi bil še hiter gol

22.11.2018

"Tudi Olimpija ima svoje pomanjkljivosti. Na vsaki tekmi želimo zmagati, v Ljubljano gremo neobremenjeni in brez pritiska. Lahko smo optimisti," je pred petkovim derbijem Prve lige TS proti Olimpiji ...

Nogomet Ob vrnitvi Iličića bo lažje zadržati žogo in umiriti igro

18.11.2018

Čeprav se na zadnji tekmi v Ligi narodov slovenski nogometaši ne morejo več znebiti zadnjega mesta v svoji skupini, kapetan Benjamin Verbič meni, da motivacija na ponedeljkovem dvoboju v Sofiji ne ...

Nogomet Ko "vidimo se spet novembra" zamenja "zbogom, Slovenija"

09.11.2018

Z dokončno košarico Kevina Kampla slovenski reprezentanci se je končalo burno šestinpolletno obdobje njegovega sodelovanja v njej.

Prva liga Vombergar: Trener me sili k presingu od prve minute

28.10.2018

Andres Vombergar je tako kot 19. maja spet dvignil roko v kazenskem prostoru, pokazal, da želi prejeti žogo, in jo po predložku dobil.

Prva liga Dervišević poskrbel za dober trening Ivačiča pred derbijem

27.10.2018

Pred petimi meseci se je v Mariboru na derbiju odločalo o naslovu prvaka Prve lige TS, tokrat ne bo tako napeto, a vendarle bo tekma pomembna. Oba tekmeca sta jo pričakala v karanteni.

Prva liga Barišić: Gremo v pravo smer. Derbi prihaja ob pravem času.

24.10.2018

17. aprila 2016 je Zoran Barišić zadnjič sedel na klopi Rapida na dunajskem derbiju proti Austrii, čez tri dni pa bo prvič okusil zeleno-vijoličasto rivalstvo tudi v Sloveniji.

Prva liga Milanič: Verjamem, da bomo na derbiju leteli

22.10.2018

"Prepoznati je mogoče način, na katerega hoče Olimpija ogroziti tekmeca v napadu. To se vidi, ker se zadeve ponavljajo," je Darko Milanič kmalu po zmagi nad Gorico misli že usmeril proti sobotnemu ...

Nogomet "Pravi značaj imaš, ko nočeš izgubiti niti pri človek, ne jezi se"

13.10.2018

Po slabem uvodu v Ligo narodov bi si slovenski nogometaši težko izbrali bolj neugoden popravni izpit, kot bo drevišnja tekma na Norveškem.

Nogomet Leipzig: "Kampl zaradi infekcije za zdaj ne more oditi v Slovenijo"

08.10.2018

Kevin Kampl se v ponedeljek ni pridružil pripravam slovenske nogometne reprezentance pred tekmama Lige narodov proti Norveški in Cipru. Ali bo lahko prišel v prihodnjih dneh, še ni jasno.

Prva liga Najbolj vroč branilec Gorice zbiral pokale za najboljšega strelca

27.09.2018

S 199 centimetri bo Žiga Lipušček drevi najvišja ovira pred vrati Gorice, ki jo bodo morali izigrati nogometaši Olimpije, če bodo želeli nadaljevati niz štirih zaporednih zmag v Prvi ligi TS.

Citat za prebrat Primož Roglič

22.09.2018

Meni uvrstitev med najboljših deset ne predstavlja motivacije in cilja. Šel bi tja z željo zmagati. Trasa posamičnega kronometra je dolga 54 kilometrov in za to se je seveda treba pripraviti.

Stran 16 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov