Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

#MMCdebata "Koliko nas loči od policijske ure in zaprtja občin?"

30.10.2021

"Ob 75-odstotni prekuženosti/precepljenosti so številke v Sloveniji milo rečeno čudne. Otok sredi Evrope."

Nogomet Neymar ima dovolj obtoževanj, da je žurer

29.10.2021

Zvezdnik Paris Saint-Germaina Neymar je v četrtek za podkast Fui Clear odkrito spregovoril o svojem zasebnem življenju in poudaril, da ima vrh glave medijskega napadanja vsakič, ko se pojavi na zabavi ali v družbi estradnika oziroma estradnice.

Liga NHL Los Angeles izgubil šestič zapored

29.10.2021

Hokejisti Los Angeles Kingsov so v noči na petek izgubili domači obračun Lige NHL proti Winnipeg Jetsom. Ti so v Staples Centru slavili s 3:2.

Citat za prebrat Aljaž Bedene

26.10.2021

Po prebolelem covidu-19 sem bil slabši, ni bilo energije. Potreboval sem kar nekaj časa, da sem se vrnil. Zdaj smo se odločili, da prekinemo sezono in zamrznemo ranking, ker sem izgubil kar nekaj točk.

Liga NHL Po šovu Tarasenka peti zaporedni poraz Kingsov

26.10.2021

Potem ko so dobili uvodno tekmo nove sezone v Ligi NHL so hokejisti Los Angeles Kings v noči na torek utrpeli še peti zaporedni poraz, potem ko so v St. Louisu klonili s 3:0.

Formula 1 Verstappen vrača udarec: v Austinu do 18. zmage v karieri

24.10.2021

Čeprav je bil Lewis Hamilton z mercedesom velik favorit pred začetkom dirkaškega konca tedna formule ena v Austinu, je zmago na dirki za VN ZDA pobral njegov največji tekmec Max Verstappen. Tretji je bil še drugi red bull, Sergio Perez.

Premier liga Liverpool s "petardo" odpihnil rdeče vrage z Old Trafforda

24.10.2021

Kakšna predstava Liverpoola na Old Traffordu. Varovanci Jürgena Kloppa so v derbiju 9. kroga Premier lige s kar 5:0 zmagali na gostovanju pri Manchester Unitedu, ki je že ob polčasu zaostajal za štiri zadetke. Mohamed Salah je dosegel hat-trick.

Liga NBA Toronto v gosteh odpihnil Boston, 5 točk Dragića

23.10.2021

Košarkarji Bostona so v noči na soboto doživeli visok poraz v Ligi NBA, potem ko jih je v domačem TD Gardnu s kar 115:83 ugnal Toronto. Goran Dragić je k zmagi kanadskega kolektiva prispeval 5 točk.

#MMCdebata "Vedno me presune, koliko ljudi je navdušenih nad militarizacijo policije"

23.10.2021

"A ni zanimivo, da so protesti najbolj mirni takrat, ko se policija po mestu ne vozi z vodnim topom in ne zaplini celotnega centra Ljubljane?" je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev po vnovičnih srednih protestih v središču Ljubljane."

Formula 1 VN Ciudada de Mexica – dirka na 2240 m nadmorske višine

04.11.2021

Karavana formule ena ostaja čez lužo, kjer so po dirki za VN ZDA zdaj na sporedu obračuni v Ciudadu de Mexicu. Ta bo v nedeljo gostil dirko za VN Ciudada de Mexica.

Formula 1 VN ZDA – Verstappen brani prednost na Hamiltonovem "dvorišču"

21.10.2021

Napeta sezona formule ena se nadaljuje ta konec tedna z dirko za VN ZDA v Austinu. Bo Lewis Hamilton upravičil naziv kralja dirk v Austinu in znova prevzel vodstvo v skupnem seštevku?

Formula 1 Bottas v Carigradu do jubilejne zmage; Verstappen na vrh seštevka

10.10.2021

Valtteri Bottas (Mercedes) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Turčije v Carigradu. Max Verstappen je z drugim mestom skočil na vrh skupnega seštevka za SP.

Stran 19 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov